Rapportér

Villa til salg, Greve, Solvængets Alle

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1237547
  • Villa
  • 160 m2
  • 774 m2
  • 5
  • 4.295.000 kroner
  • 215.000 Kroner
  • C
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

160 m2 villa til salg i 2670 Greve

På Solvængets Allé 17 kan I glæde jer til 160 meget harmoniske boligkvadratmeter samt en skøn have med direkte udsigt til lille å. Den dejlige have byder blandt andet på flere terrasser, hvor I er fuldstændig ugenerede.

Beliggenheden er også helt i top: I kommer til at bo få hundrede meter fra kysten på stille, blind vej. Herfra kan I fint spadsere til Greve Marina hvor blandt Fregatten lokker med velsmagende retter. Greve Privat og Hundige Lilleskole er blot 1 km væk og indkøbsmuligheder endnu tættere på.

Her er tale om en Eurodan vinkelvilla opført i 1993 med separat børneafdeling og indbygget carport/udhus på 31 kvm i den ene afdeling og de fælles opholdsrum samt master bedroom i den anden del. Der er gulvvarme i alle klinkegulve.

Ejendommen indeholder:

Entre med skabsplads. Kontor. Børneafdeling med 2 gode værelser samt dejligt badeværekse med brus og gulvvarme. Skønt bryggers med gasfyr og med rigtig god skabsplads i de lyse HTH elementer fra 2008. Lækkert køkken-alrum med udgang til skøn terrasse. Køkken elementerne er ligeledes fra 2008. Virkelig skøn, rummelig og lys stue med fin udsigt til åen. Stue og soveværelse er med flotte Dinesen plankegulve. Soveværelse med skabsvæg og direkte adgang til stort badeværelse med brus og hjørnespa.

Beliggenhed:

Meget velbeliggende på stille og børnevenlig villavej med kort afstand til stranden og det charmerende miljø i og omkring Hundige Lystbådehavn. Der er masser af skønne løbe eller gåstier i området, og er man til vinterbadning frister en skøn platform med solopgang.Tæt på dagligdags indkøb, shoppingcenteret Waves, skoler, børnepasning, sportsfaciliteter og natur.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Greve kommune - klik her for mere info...