Rapportér

Villa til salg, Greve, Hundige Bygade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1329699
  • Villa
  • 175 m2
  • 766 m2
  • 5
  • 3.395.000 kroner
  • 170.000 Kroner
  • C
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

175 m2 villa til salg i 2670 Greve

Boligen har en planløsning, som passer perfekt til de fleste familier, og en nem, overskuelig have.

Ejendommen er opført i 1½ plan med et veludnyttet boligareal på 175 kvm, der er løbende moderniseret og vedligeholdt. Lyse, velholdte parketgulve overalt i køkken, stuer og værelser. Desuden carport.

Der er meget plads i huset og omkring huset, ingen udkig fra naboer. Store værelser, stor sydvestlig åben terrasse, to altaner, hvoraf den ene er sydvendt med mulighed for at nyde aftensol og fuglesang.

Ejendommen indeholder:

I stueplan: Entre/vindfang. Køkken/alrum med hvidt Svanekøkken årgang 2016, trappe til 1. salen og udgang til hyggelig, afskærmet terrasse, hvor dejlige sommerdage- og aftener kan nydes i fulde drag. Stort badeværelse med badekar, bruseafsnit og to håndvaske. Værelse med udgang til haven. To værelser begge med separat udgang. Stort bryggers med naturgas.
1. sal: Stor, lys stue med udgang til hyggelig altan og fin udsigt til haven. Værelse ligeledes udgang til altan. Værelse med fransk altan. Toilet.

Beliggenhed:

Beliggende på lukket villavej tæt på grønne områder. Meget kort afstand til Toftegårdens vuggestue/børnehave, de to privatskoler Greve Privatskole og Hundige Lille Skole samt fritidsklubben Godset. Hurtig adgang til motorvejsnettet og derudover kort afstand til Hundige S-togstation, Waves Shoppingcenter, biograf, bibliotek og teater- og musikhuset Portalen. Endvidere byder Greve på gode idrætsfaciliteter, svømmehal, gymnasium, fantastisk strand og masser af grønne områder.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Greve kommune - klik her for mere info...