Rapportér

Villa til salg, Glostrup, Østerager

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1430805
  • Villa
  • 3.995.000 kroner

velholdt ejendom på attraktiv adresse i hvissinge

nu har i chancen for at overtage denne velholdte etplansvilla, som byder på en veldisponeret planløsning med tre soveværelser, et stort køkken og en lys stue. samtidig er beliggenheden attraktiv i grønne områder med stisystem til blandt andet skole.

mellem 2007-2011 er der foretaget flere renoveringer, som betyder, at i kan flytte direkte ind i hjemmet. her har man blandt andet bygget carport med skur i forlængelse, lagt timberman-plankegulv i stue og entré samt skiftet alle indvendige døre og køkkenets låger.

rundturen starter i den anseelige stue, som bades i dagslys fra de vestvendte ruder, hvoraf to er gulv-til-loft-vinduer med solscreen udvendigt til de varme sommerdage. fortsæt til køkken-alrummet, hvor elementerne er arrangeret i en praktisk u-formation og toppes af en træbordplade samt én i skifer ved siden af komfuret. mens i steger grøntsagerne, kan børnene lægge sidste hånd på lektierne i spisesektionen.

to af værelserne ligger side om side nær bryggerset med egen indgang og vaskefaciliteter, mens det tredje soveværelse ligger separat ved entréen. de har alle en passende størrelse, og det ene er indrettet med et sega-skab speciallavet til rummet. badeværelset er moderniseret i 2008 og har bruseniche samt gulvvarme. desuden har hjemmet et nilan-genveksanlæg fra 2016.

ude venter jer en vedligeholdelseslet have, der hovedsageligt er anlagt som græsplæne. dertil kommer alsidig beplantning, en havepavillon i glas og en solrig terrasse med motordrevet markise. slutteligt råder i over en dobbeltcarport.

lige bag ejendommen finder i bystien, som leder jer trygt uden om trafikeret vej. skole, dagtilbud og busstoppested ligger i gåafstand, mens cyklen klarer turen til indkøb. spadsereture blandt efterårets gyldne blade i vestskoven er ligeledes let tilgængelige, og bilen når motorvejen på cirka fem minutter.

bestil en fremvisning.

Denne bolig ligger i Glostrup kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Glostrup