Rapportér

Rækkehus til salg, Taastrup, Rønnevangshusene

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1172450
  • Rækkehus
  • 96 m2
  • 4
  • 2.095.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Når du klikker på knappen får du info til boligudbyderen direkte på siden og via mail. Samtidig får boligudbyderen dine kontaktinformationer tilsendt per mail
Du kan tage direkte kontakt til denne udlejer/sælger
Lokalbolig
Thomas Gyldholm
tlf: 43 99 99 96
taastrup@lokalbolig.dk

enderækkehus i børnevenligt område. badeværelse fra 2018

dette hyggelige rækkehus i halvandet plan ligger ud til et grønt område og har tilmed en central placering i taastrup. boligen er placeret for enden af en kort række, og er med sine tre gode værelser oplagt til den lille familie. i får kort afstand til både daginstitution, skole og indkøb, som i når af en sikker sti. city2 er lige i nærheden, og både vestskoven og valby mose er en kort køretur væk. hvis i foretrækker at tage til københavn, finder i s-togsstationen under halvanden kilometer fra huset.

det flotte enderækkehus byder jer velkommen med en fin forhave, som leder jer frem til hoveddøren. på rækkehusets første sal finder i en rummelig fordelingsgang, og herfra har i adgang til to gode værelser. i den anden ende finder i endnu et stort værelse, og der er således god mulighed for at placere soveværelset og børneværelserne adskilt på førstesalen. heroppe åbner der sig desuden et dejligt badeværelse, som blev renoveret i 2017. i samme omgang blev alle brugsvandrør skiftet, og en gennemstrømsvandvarmer blev installeret.

stueplan byder på et fint spisekøkken, hvor de hvide køkkenfronter står godt til det lyse trægulv. fra køkkenet kan i gå ind i en stor, lys stue, hvis endevæg er næsten helt dækket af store vinduespartier. en dør fører jer videre ud på en overdækket terrasse, inden i træder ud i en nem, flisebelagt have med et fint, hvidt stakit ind mod naboen. en låge sikrer direkte adgang fra haven ud til de grønne fællesområder på den anden side. med til boligen hører et fælles, aflåst cykelskur.

alt i alt får i her et dejligt rækkehus, hvor den nemme adgang til grønne områder og de omkringliggende stier giver optimale forhold for jeres familieliv.

ring for en fremvisning.

Denne bolig ligger i Høje Taastrup kommune - klik her for mere info...