Rapportér

Rækkehus til salg, Taastrup, Ibsensvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1269039
  • Rækkehus
  • 103 m2
  • 389 m2
  • 4
  • 2.850.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Når du klikker på knappen får du info til boligudbyderen direkte på siden og via mail. Samtidig får boligudbyderen dine kontaktinformationer tilsendt per mail
Du kan tage direkte kontakt til denne udlejer/sælger
Lokalbolig
Thomas Gyldholm
tlf: 43 99 99 96
taastrup@lokalbolig.dk

totalrenoveret enderækkehus i taastrup

på ibsensvej 63 i taastrup finder i dette velindrettede og totalrenoverede enderækkehus, som kan prale af en stor indkørsel, der kan rumme to biler foran huset samt en beliggenhed nær alle hverdagens nødvendigheder.

fra adressen møder i skole, daginstitution, indkøbsmuligheder og taastrup station i en radius af omtrent en kilometer. derudover er i blot en kort cykeltur fra grønne omgivelser, mens pendleren kan se frem til nærhed til motorvejsnettet.

i kan her glæde jer over en renovering, der har haft fokus på kvalitet, så boligen i dag fremtræder lige til at flytte ind i. i forbindelse med istandsættelsen er der blandt andet udskiftet gulv, lagt gulvvarme overalt, som er digitalt styret, kommet nyt køkken, nyt badeværelse, nyere vinduer og døre. samtidig er huset lavet om, så det inkluderer tre soveværelser.

indenfor venter 103 velindrettede m2, som blandt andet byder på tre gode værelser, hvoraf de to af dem har indbygget skab. værelserne deles om badeværelset med nydelige klinker på gulvet og i brusenichen. afslutningsvis når i køkkenet og stuen, der ligger samlet i ét rum, og særligt stuen er større, end hvad der er normalt for denne type bolig. køkkenet er i hvid højglans og har alle hårde hvidevarer herunder induktionskogeplade, pyrolyseovn og mikroovn. i stuen er der et dejligt lysindfald fra de mange vinduespartier, der lader daglyset strømme ind.

fra stuen får i udgang til haven, som er anlagt i forbindelse med istandsættelsen. haven fremtræder ligetil med en stor fliseterrasse og græsareal, der er omkranset af hegn og hæk. samtidig er der skur både på boligens ene side og foran ved hoveddøren.

interesseret? kontakt os for en fremvisning.

Denne bolig ligger i Høje Taastrup kommune - klik her for mere info...