Rapportér

Rækkehus til salg, Taastrup, Søndertoften

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1431615
  • Rækkehus
  • 134 m2
  • 172 m2
  • 6
  • 2.745.000 kroner
  • 140.000 Kroner
  • B
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

134 m2 rækkehus til salg i 2630 Taastrup

Velkommen til et af de aller pæneste huse i det attraktive rækkehuskvarter, Søndertoften. Beliggenheden i foreningen er helt i top - bagerst i området, lige ved stisystemer og skøn natur. Huset er indrettet med meget attraktive løsninger; blandt andet åbent køkken alrum, toilet på både 1. sal og i stueplan og en meget lækker detalje er, at 2. plan er fuldt interegeret med resten af huset fordi trappen er ført hele vejen op og 2. sal fremstår som lækkert lyst kontor/disponibelt rum (2. salen er ikke godkendt til beboelse)
1. salens indretning er meget fleksibel, og om I har brug for 3 eller 4 værelser er helt op til jer. I dag fremstår etagen med 3 værelser og pænt badeværelse.
Forhaven er belagt med herregårdssten og baghaven som er ugenert, er lagt ud til en kæmpe stor og delvis overdækket træterrasse. Her kommer I med garanti til at tilbring utallige timer både i tørvejr og skygge under overdækningen eller i solen med rosé, gæster og grill.
Endvidere isoleret udhus, der giver mulighed for at have vaskemaskine og et ekstra køleskab stående.

Beliggenhed:
God grundejerforening med boldbaner, fastelavnsfester, legeplads og godt naboskab. I kommer til at bo i cykelafstend fra Taastrup Hovedgade, hvor I finder alle de hyggelige specialbutikker og spisesteder. Også City2, Caféer, Ikea og det eksklusive nye Copenhagen Designer Outlet har I i nærheden. København når I på 20 minutter i tog fra enten Høje Taastrup eller Taastrup station, og så er I tæt på motorvejstilkørslen også.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Høje Taastrup kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Taastrup