Rapportér

Rækkehus til salg, Taastrup, Søndertoften

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1392047
  • Rækkehus
  • 137 m2
  • 261 m2
  • 5
  • 2.795.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Lokalbolig
Thomas Gyldholm
tlf: 43 99 99 96
taastrup@lokalbolig.dk

sjældent udbudt enderækkehus i søndertoften

velkommen til søndertoften 59 der byder jer på nydelige rammer, en solrig sydvendt placering og en bolig i flot stand. i søndertoften finder i alt dette og mere til med dette indflytningsklare enderækkehus.

selve ejendommen er opført i 1967, og præsenterer sig med en veldisponeret planløsning, der strækker sig over en stueetage, en første sal og en anden sal. huset er løbende moderniseret med flere renoveringer. heraf kan blandt andet nævnes nyere døre og vinduer i stueplan, maling af gavl i 2018 samt køkken fra 2016 og senest i 2019 er der lavet gipslofter på anden sal.

i stueniveau fremstår en rummelig stue, hvor lysindfaldet fra det brede vinduesparti og terrassedøren er behageligt. egeparketgulvet breder sig flot i rummet og understreger stilen.

både køkken og spisestue er belagt med elegante terrazzofliser, der flyder ubesværet igennem åbningen mellem de to rum. køkkenet er med quooker, der leverer kogende vand på et splitsekund, og de smagfulde, hvide elementfronter komplementerer udtrykket.

overfor trappeopgangen venter et mindre gæstetoilet med vaskefaciliteter, og på førstesalen ligger tre regulære værelser med bøgeparketgulve samt skråvinduer. hertil gemmer sig et badeværelse med bruseniche, moduler ved håndvasken til opbevaring af plejeprodukter samt gulvvarme under de lyse klinker.

endelig møder i en anden sal med bræddegulv, loft til kip og brede vinduer. her kan nemt etableres kontor eller hobbyværelse.

ude træffer i den velpassede have, der er anlagt med græsplæne. på den overdækkede fliseterrasse kan i arrangere havemøblerne og nyde udsigten over de små hyggelige træer og buske.

fra adressen er der gåafstand til både indkøbsmuligheder og børnehus. på cykel når i hurtigt skole såvel som s-tog og vallensbæk sø.

vi ser frem til at vise jer dette spændende hus.

Denne bolig ligger i Høje Taastrup kommune - klik her for mere info...