Rapportér

Rækkehus til salg, Roskilde, Ved Toftekæret

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1386066
  • Rækkehus
  • 144 m2
  • 155 m2
  • 4
  • 5.995.000 kroner

flot, nyere enderækkehus i roskilde

for enden af en blind vej finder i dette lyse og lækre enderækkehus, hvor i blot skal koncentrere jer om at pakke flyttekasserne ud. ejendommen fra 2016 er opført i kvalitetsmaterialer, og fremstår derfor også vedligeholdelsesfri inde såvel som ude. huset breder sig over 2 plan, og udenfor får i fornøjelsen af en skøn og solrig gårdhave.

i overtager et indbydende hjem med gulvvarme overalt samt mange fine detaljer og tilvalg. både køkkenet og badeværelserne er fra multiform, mens der er hårde hvidevarer fra miele.

stueplanet indeholder et lækkert opholdsmiljø, der inkluderer et køkken-alrum samt en stue i forskudt plan. det tosidede køkken præsenterer sig moderne med grebsfri fronter, quooker og en solid, grå bordplade, så de kulinariske udfoldelser har fantastiske betingelser. alrummet arrangeres let med et langt middagsbord, mens stuen sørger for godt med plads til familien og gæster. etagen rummer endvidere et depotrum og pænt badeværelse.

fortsætter i til førstesalen, møder i et nydeligt badeværelse samt tre værelser, der alle har garderobeskabe – et af værelserne har tilmed en sydvendt altan.


i skal særligt glæde jer til at opleve den charmerende, flisebelagte gårdhave, som kan opstilles med havemøbler, en grill og blomsterkrukker i sommerhalvåret. derudover får i nem adgang til de grønne fællesarealer bag terrassemuren, mens der foran huset er endnu en gårdhave med et redskabsskur. her er også gode parkeringsforhold i form af en carport og en gæsteplads.

med adresse på ved toftekæret 14 kommer i til at bo roligt med kort afstand til et hyggeligt gadekær, havnen samt centrums mange herligheder. på tilsvarende vis findes der også et busstoppested, pasningstilbud, skoler samt indkøb i nærheden, hvorfor hverdagen glider let og ubesværet. roskilde station er desuden under ti minutters cykeltur væk.


alt i alt et dejligt hjem!

Denne bolig ligger i Roskilde kommune - klik her for mere info...