Rapportér

Rækkehus til salg, Roskilde, Veddelev Bygade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1176726
  • Rækkehus
  • 53 m2
  • 260 m2
  • 1.100.000 kroner
  • 55.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Når du klikker på knappen får du info til boligudbyderen direkte på siden og via mail. Samtidig får boligudbyderen dine kontaktinformationer tilsendt per mail
Du kan tage direkte kontakt til denne udlejer/sælger
BoligOne
Erik Berg
tlf: 40 30 40 75
erb@boligone.dk

53 m2 rækkehus til salg i 4000 Roskilde

Beliggenheden er i top her midt på Veddelev Bygade. Tænk at bo i en gade med Landsby look i gåafstand til fjorden og så alligevel tæt på Roskilde. Bussen kører næsten lige uden for døren, så man burde kunne klare sig uden en bil. Baghaven er aldeles ugenert og vender rigtigt mod sydøst. Den er dejlig lukket, så uanset årstid vil der stort set være læ hele tiden.

Huset et lille rækkehus med stråtag. Oprindeligt indrettet med 2 entreer, værelse, stue, lille køkken, soveværelse og et ikke udnyttet tagrum. Her er basis for at skabe en rigtig hyggelig bolig i dejlig omgivelser og en nem have.
Huset har været ubeboet i en årrække og af den årsag skal der en gennemgribende renovering til. Af samme årsag har kommunen kondemneret boligen, hvilket betyder, at den skal totalrenoveres for at måtte bruges igen. Der er fine originale vinduer, stråtaget på nordvestsiden vurderes ok, men på den anden side af boligen, skal der nyt tag på. Ligeledes er der en mindre tilbygning (værelse), som også er noget medtaget.

Der er lokalplan og fredningsbestemmelser på området og boligen og kravet ti renovring/nedrivning er i henhold til lokalplan 179:
"formålet med lokalplanen er at sikre og fastholde bevaring af landsbyen i overensstemmelsemed dens hidtidige karakter i henseende til bebyggelse og beplantning jf. § 1. Dernæst må boligen kun nedrives, ombygges eller på anden måde ændres med byrådets tilladelse jf. § 6.1.

Der kan således ikke gives forhåndstilladelse til den ene eller anden form for byggeri.

Derfor sælges boligen som den er uden udarbejdelse af rapporter og energimærkning. 44.. Læs mindre...

Denne bolig ligger i Roskilde kommune - klik her for mere info...