Rapportér

Rækkehus til salg, Roskilde, Hedemøllevænget

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1365063
  • Rækkehus
  • 105 m2
  • 164 m2
  • 4
  • 2.795.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Lokalbolig Roskilde
Lokalbolig Roskilde
tlf: 46 32 32 42
Roskilde@lokalbolig.dk

arkitekttegnet rækkehus i roskilde

på hedemøllevænget 17 i roskilde kan i nu overtage nøglerne og blive de nye, lykkelige ejere af dette skønne rækkehus, der tilmed er arkitekttegnet.

beliggenheden fejler absolut heller ikke noget, da i har gåafstand til størstedelen af hverdagens fornødenheder såsom skole, daginstitution og indkøbsmuligheder. i når hurtigt til gågaden, ro’s torv samt roskilde station med nem adgang til københavn. nærområdet karakteriseres af grønne arealer samt et godt naboskab, og det er et trygt sted for børn.

ejendommen fra 1983 er tegnet af arkitekt johan christensen og kan prale af træværk, døre og vinduer i mahogni. endvidere er der fine parkeringsforhold med carport i indkørslen samt gæsteparkering for hele bebyggelsen.

boligen fremtræder med en lys og venlig atmosfære, og hjemmet tilgås via den pragtfulde gård med et redskabsskur og morgensol. herfra træder i ind i enten entréen med adgang til gæstetoilettet eller gennem det praktiske bryggers til vaskefaciliteter.

resten af stueplanets kvadratmeter er dedikerede til det dejlige opholdsmiljø med køkken-alrum og stue i åben forbindelse. det stilrene hth-køkken fra 2011 er udført i hvide elementer toppet af en mørk træbordplade med albuerum til amatørkokkens gastronomiske kreationer. stuen kan snildt etableres med en spisesektion til middagsanretningerne samt et komfortabelt sofaarrangement til aftenafslapningen foran fjernsynet. på førstesalen finder i tre indretningsvenlige værelser samt et badeværelse med badekar og gulvvarme.

fra stuen fører terrassedøren jer ud i baghaven, som er anlagt med en overdækket fliseterrasse, så i kan nyde tilværelsen udendørs, selv hvis der kommer en byge. her kan i ligeledes placere havemøblerne og grillen, så i er klar til de varme sommerdage.

kan i se jer selv flytte ind? så kontakt os allerede i dag for at bestille en fremvisning.

Denne bolig ligger i Roskilde kommune - klik her for mere info...