Rapportér

Rækkehus til salg, Rødovre, Brandstrupvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1172417
  • Rækkehus
  • 120 m2
  • 162 m2
  • 5
  • 2.895.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Boligdeal.dk er en søgemaskine som linker videre til boligannoncer på andre hjemmesider. Læs mere...
Du kan tage direkte kontakt til denne udlejer/sælger
Lokalbolig Rødovre
Administration
tlf: 36 44 15 55
roedovre@lokalbolig.dk

velindrettet enderækkehus i islev i rødovre

i islev, som ligger nordligt i rødovre, finder i dette dejlige enderækkehus, som giver jer en skøn planløsning med fire værelser og fine opholdsrum - oplagt til familien, der vil bo tæt på byens muligheder.

rækkehuset er del af en børnevenlig grundejerforening, hvor beboerne kender hinanden, og hvor børnene leger sammen. bilen bliver let at parkere, for her er gode parkeringsforhold, og herefter kan i fortsætte op til det herlige rækkehus. ejendommen fra 1979 præsenterer sig fint med en rødnistret facade, og efter i har krydset den østvendte forgård, når i til hoveddøren.

når i træder ind i entréen, udfolder 120 velindrettede m2 sig foran jer. en trappe fører op til førstesalen, som rummer de fire reelle værelser med hyggelige skråvægge og god plads. fra det ene værelse kan i endvidere tilgå endnu en etage, som på nuværende tidspunkt består af et uudnyttet og isoleret loftsrum. mulighederne er dog mange - indret for eksempel et dejligt multirum til børnene.

i stueplan får i et stort gæstetoilet med vaskefaciliteter og et fint badeværelse med bruseafsnit. hertil kommer de indbydende opholdsrum. det tosidede køkken har plads til en hyggelig spisekrog, og i stuen pryder et junckers-bøgetræsgulv. en terrassedør giver jer endvidere adgang til en skøn, solvendt have. her kan i glæde jer over et lille drivhus til tomatplanterne, en fliseterrasse med stor markise med plads til grillhygge samt et æbletræ og et japansk kirsebærtræ. skal børnene have mere plads til at udfolde sig, har området grønne fællesområder med legeplads og fodboldmål.

beliggenheden er børnevenlig, for alt er nærmest i gåafstand. indenfor én kilometer finder i islev skole, daginstitution og islev torv. hertil kommer indkøbsmulighederne på islev torv og idrætsfaciliteterne ved islevbadet. endeligt er københavn let at nå med bil, bus og s-tog - og snart også med letbanen.

vil i se mere? bestil en fremvisning.

Denne bolig ligger i Rødovre kommune - klik her for mere info...