Rapportér

Rækkehus til salg, Karlslunde, Våningstedgård

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1440233
  • Rækkehus
  • 137 m2
  • 113 m2
  • 5
  • 3.495.000 kroner
  • 175.000 Kroner
  • C
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

137 m2 rækkehus til salg i 2690 Karlslunde

Vi sælger vores dejlige, hyggelige rækkehus i bofælleskabet Våningstedgård, Karlslunde landsby. Huset er arkitekttegnet af John Holmer og opført i 1984 . Våningstedgård er en oase for børn. I år har gårdens beboere bygget en stor, ny sandkasse på gårdspladsen og fælleshaven byder på legehus, gynger og en bålplads, hvor beboerne fejrer Sankt Hans, samt buskadser ud mod markerne, som er velegnede til hulebygning og ugeneret leg. På nabogården, Vendalsgård, bor også en håndfuld børn, der sammen med Våningstedgårds børn leger på trampolin, på cykler og go-kart på fliserne mellem de to gårde og på Våningstedgårds kælkebakke, så snart der er faldet sne.

Våningstedgårds hjerte er det store fælleshus med plads til 50-60 personer. Det er gratis at booke fælleshuset til fester og fødselsdage. Fælleshuset rummer også et velassorteret værksted, vaskeri, ekstra fryserplads, opbevaringsplads og et gæsteværelse til overnattende familier eller venner. Til boligen hører desuden en carport med privat opbevaringsplads på loftet over bilen.

På den hyggelige gårdsplads kan kaffen nydes med gårdens dejlige naboer. På husets modsatte side findes en fin privat have med terrasse, som byder på læ og ligger i sol det meste af dagen og som er ideel til grillaftener. Til boligen hører en 5000 kvm stor skovlignende have, hvor beboerne skiftes til at slå græs med en havetraktor, som børnene elsker at køre på. Grunden byder også på nøddekrat og frugttræer - æbler, pærer og mirabeller. Haven kræver minimal vedligeholdelse, og ordnes på en af bofællesskabets tre årlige arbejdsdage. Med udkig til bondemandens marker ligger fællesskabets urtehaver og bede med bærbuske og her bor også fælleskabets 10 høns, som lever godt af beboernes grønne affald og udstyrer os med æg, som dagligt fordeles i fælleshusets køleskab. Der er mulighed for at dyrke sine egne urter og grønsager på et jordstykke på ca. 15-20 m2. Jorden har en fin bonitet.

Bofællesskabet rummer seks familier - tre som har været med siden opstarten og tre tilflyttere med i alt seks børn i alderen 9 måneder til 16 år. Hver uge mødes gårdens beboere til hyggelig fællesspisning i fælleshuset, og her er plads til alle - både kødspisere, laktoseintolerante og vegetarer.

Ejendommen indeholder:
Boligen rummer stort køkkenalrum/stue med brændeovn og udgang til haven. Soveværelse med skab og direkte adgang til badeværelse med brus. Viktualierum/bryggers. 1.salen indeholder lys stue med delvis loft til kip og opgang til hems. To gode værelser med udsigt og badeværelse med brus.

Beliggenhed:
Fællesskabet ligger i hjertet af Karlslunde landsby, stadig tæt på København, men med landlivets fred og ro. Landsbyen er et samfund med sjæl: størstedelen af byens børn går til FDF fem minutters gang fra Våningstedgård, hvor de dyrker friluftsliv og knytter venskaber over snobrød og bål. Tre minutter nede ad hovedgaden ligger kirken, hvis progressive præst lægger have til en årlig sommerfest med loppemarked, ponyridning og tombola i bedste Ole Lund Kirkegaard-stil. I sognehuset ved siden af kirken er der mulighed for babysalmesang, kor for børn i alle aldre og klaverundervisning. Fem minutters gang længere nede ad gaden ligger byens tosporede folkeskole med engagerede og seriøse lærerkræfter og en progressiv ledelse, der netop har opført nye legepladser hele vejen rundt om skolen med fokus på musik, motion og miljø. I landsbyen findes også den integrerede børneinstitution Møllehaven samt flere gode dagplejemødre - og ti minutter fra huset på cykel ad stier (eller 5 minutter i bil) ligger smukke Karlstrup Nyskov, en rigtig Ronja Røverdatter-skov som lægger skovbryn og skygge til den fedeste udflytterbørnehave.

Det er også let at handle i Karlslunde landsby - bag ved skolen ligger SuperBrugsen, en velassorteret butik med et pænt udvalg af både økologiske, lokale og standardvarer og med venlige og hjælpsomme ansatte. Det er muligt at sætte sit præg på butikkens sortiment ved at engagere sig i bestyrelsen. Ti minutter væk ligger Rema, Netto og Waves med mulighed for shopping og biograf. Vil man spise ude, byder Karlslunde strandvej på indiske, japanske og italienske restauranter og det er også muligt at få en god caféburger. Andre gode steder i nærområdet er Trylleskoven med en af Danmarks bedste badestrande og trylleboden der byder på popcorn og pandekager over bål, for ikke at nævne fossiludgravning med ungerne ved Karlstrup Kalkbrud og en vaffelis om sommeren eller æbleskiver ved juletid på den hyggelige gamle Korporalskro.

Det er let at være tilflytter i Karlslunde landsby. Her er mange nye yngre beboere fra København, der søger væk fra et hektisk byliv og det gør det let for både voksne og børn at finde nye venner i byen. Det fungerer også fint at bo i Karlslunde landsby, når man arbejder i København. Det tager 10 minutter på cykel at køre til stationen via et stisystem og togturen til hovedbanen tager 25 minutter. Det er også let at komme til København i bil - enten via motorvejen eller Taastrupvejen.

Vi håber, at en børnefamilie kan blive lige så lykkelig for denne plet i Karlslunde landsby som vi har været.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Greve kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Karlslunde