Rapportér

Rækkehus til salg, Holte, Holte Stationsvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1394064
  • Rækkehus
  • 88 m2
  • 406 m2
  • 3
  • 3.995.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Ikke angivet
LokalBolig Holte
tlf: 45822800
rudersdal@lokalbolig.dk

charmerende rækkehus ved geels skov i holte

det er lige mellem vejlesø og geels skov i holte, at dette yderst charmerende rækkehus befinder sig. her har singlen, parret eller den lille børnefamilie glæde af en flot og klassisk indretning, som giver en herskabelig fornemmelse, og tilmed er boligarealet overskueligt.

de veludnyttede kvadratmeter fordeler sig over halvandet plan, og dertil kommer en kælder i god stand med alsidige disponible rum og et muligt badeværelse.

i stueplan vil du sætte pris på de to stuer en suite med et godt lysindfald, som giver rigeligt med råderum til hverdag og ved sammenkomster, hvor der dannes et åbent opholdsmiljø. i de kolde måneder kan der tændes op i brændeovnen, som matcher trægulvene og loftstukkaturen i udtryk. etagen byder også ind med et nydeligt køkken. til arbejdslyset er der spots under vitrineoverskabene, så her let kan kokkereres diverse livretter. inspirationen kommer tilsvarende nemt med et køkkenvindue, som peger direkte mod skoven.

via entréen tilgås førstesalen, der huser en åben repos med skråvindue og plads til et skrivebord. det er ligeledes her, at brusebadeværelset venter, hvilket er udført i en pæn stil. soveværelset afrunder boligen som helhed med en bred skabsvæg til garderoben og lidt overskydende opbevaring.

du har også fornøjelsen af en fin, lille have, hvor naturen hurtigt kommer til at fylde meget. du har en havelåge direkte ud til skoven, der udfolder sig på to sider. mod øst er der et hyggeligt gårdmiljø med morgensol, og der er mange fordele ved at bo i det sidste rækkehus på vejen.

placeringsmæssigt har du let tilgang mod bus og s-tog, mens også indkøbsmuligheder klares på gåben. foretrækker du at pendle via bil, er der omtrent tre kilometer til motorvejen, som fører dig mod københavns centrum på 30 minutter.

lyder det fristende? ring for en fremvisning.

Denne bolig ligger i Rudersdal kommune - klik her for mere info...