Rapportér

Rækkehus til salg, Taastrup, Rønnevangshusene

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1445162
  • Rækkehus
  • 96 m2
  • 4
  • 2.295.000 kroner
  • 115.000 Kroner
  • C
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

96 m2 rækkehus til salg i 2630 Taastrup

Nu udbydes et rigtig godt og attraktivt rækkehus i Rønnevangshusene. Taglånet er i modsat til mange af de andre huse indfriet, hvilket kan ses på de lavere månedlige udgifter.
Huset er meget velbeliggende for enden af rækken, og forskudt i forhold til rækken overfor, så I får en dejlig fri udsigt. Har I små børn er huset helt perfekt idet I kan se hen på legepladsen fra køkkenvinduet, mens I forbereder aftensmaden.
Huset er indrettet med et skønt åbent køkken alrum som fremstår rigtigt flot og indbydende.
Vinduerne er skiftet i 2012, parketgulvene i stue og gang er nye fra 2019, hvor der samtidigt blev lavet lofter og vægge i samme rum.

Indeholder:
Dejligt køkkenalrum fra Vordingborg Køkkener, godt pulterrum under trappen, og en dejlig lys stue med udgang til den dejlige overdækkede træterrasse og den lille have, der vender helt rigtigt i forhold til eftermiddags og aftensolen.
1. sal indeholder flot badeværelse samt 2 soveværelser -Det ene kan nemt re-etableres til 2 værelser, således at I får 3 værelser ialt.

Beliggenhed:
I ejerforeningen, er der styr på tingene og en sund økonomi. I kommer til at bo tæt på Taastrup Hovedgade, hvor I finder alle de hyggelige specialbutikker og spisesteder. Også City2, Caféer, Ikea og det eksklusive nye Copenhagen Designer Outlet har I lige i nærheden. København når I på 20 minutter i tog fra enten Høje Taastrup eller Taastrup station, og så er I tæt på motorvejstilkørslen også.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Høje Taastrup kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Taastrup