Rapportér

Rækkehus til salg, Taastrup, H P Olsens Vænge

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1295383
  • Rækkehus
  • 80 m2
  • 291 m2
  • 4
  • 2.195.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger.
Lokalbolig
Thomas Gyldholm
tlf: 43 99 99 96
taastrup@lokalbolig.dk

velindrettet rækkehus til skarp pris i taastrup

i et attraktivt område i taastrup finder i dette indbydende rækkehus, som udbydes til en særdeles skarp pris, og som i nu kan blive de næste ejere af. her kan i kombinere en bolig, der giver jer plads til den lille familie eller parret med en beliggenhed nær alle hverdagens gøremål.

fra adressen er der under halvanden kilometer til taastrup station, indkøb, skole og daginstitution. herudover kan pendleren glæde sig over let tilgang til motorvejsnettet, som fører jer videre ud i landet.

huset fremtræder med gul murstensfacade og har et tilknyttet isoleret udhus. boligen fik i perioden 2016 til 2017 skiftet rørføring og nyt gulv på badeværelset, ligesom der også kom nyt køkken og gulv herude. derudover er køkkenvinduet udskiftet i 2017, mens vinduet i hoveddøren og på badeværelset er skiftet i 2019.

ved ankomst til boligen kan bilen parkeres foran huset, og herefter kan i bevæge jer indenfor, hvor der venter 80 m2 fordelt over ét velindrettet plan. her kan i s e frem til flotte trægulve, som i møder i alle rum på nær badeværelset, der har klinker. i alt får i to værelser i en rigtig fornuftig størrelse, som deles om badeværelset med bruseniche og plads til vaskefaciliteterne. i kvik-køkkenet med hvide elementer kan i udfolde jeres kulinariske færdigheder og tilberede delikate middage, som efterfølgende kan bringes ind i den lyse og indbydende stue, der er prydet med mange vinduespartier. herinde kan i arrangere med både en spisesektion samt en sofagruppe.

fra stuen åbner terrassedøren ud til jeres solrige have. her kan i sidde under den overdækkede terrasse, mens børnene leger på græsplænen, der omkranses af en tæt hæk, så i samtidig også er ugeneret.

interesseret? så kontakt os for en fremvisning af h p olsens vænge 62.

Denne bolig ligger i Høje Taastrup kommune - klik her for mere info...