Rapportér

Rækkehus til salg, Solrød Strand, Strandgården

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1408846
  • Rækkehus
  • 112 m2
  • 148 m2
  • 4
  • 2.525.000 kroner
  • 130.000 Kroner
  • B
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

112 m2 rækkehus til salg i 2680 Solrød Strand

Nu har du muligheden for at erhverve dette superlækre, indflytningsklare rækkehus i Solrød på 112 kvm.
Her får du en yderst velindrettet og flot moderniseret bolig, der blandt andet byder på rummelig stue/køkken-alrum og 3 gode værelser. Udelivet kan nydes på den skønne træterrasse og i den hyggelige og ugenerte have. Området sikrer en rolig base for både store og små. Desuden kort afstand til både indkøb, skole, daginstitution, idrætshal, offentlige transportmidler, badestrand samt Solrød Center.

Rækkehuset blev opført i 1982 og fremstår virkelig pænt inde såvel som ude. Samtlige kvadratmeter udnyttes til fulde i en lys og let atmosfære, hvor solens stråler strømmer ind af de store vinduespartier i opholdsstuen.

Kort fortalt tilbyder dette rækkehus de perfekte rammer for par eller den unge børnefamilie.

Kom og oplev Strandgården 83 allerede i dag!

Ejendommen indeholder: Entre med klinkegulv. Bryggers med vaskemaskine. Lyst og indbydende køkken i åben forbindelse til skøn stue. Køkkenenet er med hvide elementer. Der er flot nyere gulv i både stue og køkken. Fra den rummelige stue er der udgang til skøn træterrasse med markise og nem have, som sikrer et minimum af vedligeholdelse. Godt opbevaringsrum under trappen.
1. salen indeholder: 3 dejlige værelser og flot renoveret badeværelse med brus og gulvvarme.
Beliggenhed: Nærområdet tilbyder en hverdag i absolut børnehøjde. Beliggende i fredeligt og attraktivt kvarter med kort afstand til skoler, sportsfaciliteter, svømmehal, shopping i Solrød Centret og en flere kilometer lang kyststrækning med den skønneste badestrand.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Solrød kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Solrød Strand