Rapportér

Rækkehus til salg, Ishøj, Vildtbaneparken

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1321910
  • Rækkehus
  • 144 m2
  • 420 m2
  • 4
  • 2.895.000 kroner

attraktivt kædehus med solrig have!

takket være de høje, sydvendte vinduespartier er der et helt fantastisk lysindfald dagen lang i dette attraktive kædehus i ishøj, hvor i kommer til at bo tæt på alt, hvad i skal bruge i hverdagen. samtidig er boligen yderst velindrettet med hele fire værelser, to badeværelser og et stort, åbent opholdsmiljø, der giver adgang til en sydvendt have. her finder i solen dagen lang, og den er helt lukket og ugeneret.

der er tale om en god, gedigen gulstensejendom fra 1972 med 144 boligkvadratmeter i et enkelt plan. boligen er løbende istandsat – blandt andet med et nyt gasfyr og et køkken fra 2018. i får desuden en garage på 22 kvadratmeter med god plads til bilen og integreret skur.

når vi kalder huset velindrettet, hænger det blandt andet samme med, at samtlige fire værelser ligger placeret ved en afsondret fordelingsgang, som også giver nem adgang til det ene badeværelse. det andet og største badeværelse er tilegnet boligens master bedroom, som har walk-in-closet og egen terrasseudgang, så i kan åbne helt op til haven, når i vågner om morgenen. dette badeværelse har både badekar og vaskesøjle.

der er åben forbindelse mellem stuen og det lækre køkken, som kan præsentere en bordplade i massivt træ. fra køkkenet kan i træde videre ud i et praktisk bryggers. stuen er desuden stemningsfuld med pejs, synlige loftsbjælker og udgang til en overdækket terrasse i den skønne have. om sommeren kan i åbne terrassedørene helt op, så inde og ude flyder sammen.

lukkede stisystemer leder rundt i det fredelige kvarter, så børnene hurtigt og sikkert kan komme i skole, og så i nemt kan spadsere til de mange dejlige, grønne områder tæt ved. det tager eksempelvis ikke mere end ti minutter at spadsere til tranegildes charmerende landsbymiljø og de idylliske arealer ved store vejleå. med offentlig transport kan i komme til indre by på under en halv time.

velkommen til vildtbaneparken 67b!

Denne bolig ligger i Ishøj kommune - klik her for mere info...