Rapportér

Rækkehus til salg, Greve, Rosenlyparken

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1446842
  • Rækkehus
  • 120 m2
  • 200 m2
  • 5
  • 2.425.000 kroner
  • 125.000 Kroner
  • D
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

120 m2 rækkehus til salg i 2670 Greve

I børnevenligt område, i Rosenlyparken 136, byder vi velkommen til dette særdeles velindrettede og indflytningsklare rækkehus. Boligen, som er et ikke-ryger hjem og uden husdyr, har en planløsning, som passer perfekt til de fleste familier, nem overskuelig have og et naboskab, hvor man kommer hinanden ved, og hvor der er garanti for masser af legekammerater til børnene. En del ydervægge er efterisoleret.
Ejendommen er opført i 1 ½ plan med et veludnyttet boligareal på 120 kvm, der er løbende moderniseret og fremstår rigtig pænt. Desuden flisebelagt for- og baghave, carport og isoleret udhus.

Ejendommen indeholder:
Entre. Pænt, renoveret køkken med hvide elementer og god spiseplads. Stor, hyggelig stue med brændeovn og udgang til overdækket terrasse (ikke på BBR) Pænt gæstetoilet.
1. sal er med nyere gulve i opholdsrum og byder på: repos, flot badeværelse med brus og vaskesøjle. To lyse værelser, stort soveværelse med walk-in-closet (oprindelig 2 værelserr) .

Beliggenhed:
Beliggende i populært område for børnefamilier. I nærområdet ligger Toftegårdens vuggestue/børnehave, de to privatskoler Greve Privatskole og Hundige Lille Skole samt fritidsklubben Godset. Hurtig adgang til motorvejsnettet og derudover kort afstand til Hundige S-togstation, Waves Shoppingcenter, biograf, bibliotek og teater- og musikhuset Portalen. Desuden byder Greve på gode idrætsfaciliteter, svømmehal, gymnasium, fantastisk strand og masser af grønne områder.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Greve kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Greve