Rapportér

Rækkehus til salg, Albertslund, Jægerhusene

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1331664
  • Rækkehus
  • 108 m2
  • 130 m2
  • 4
  • 2.695.000 kroner

nydeligt rækkehus med altan i godthåbsparken

leder i efter jeres nye bolig, bør i tage et kig på dette toplansrækkehus med kælder i godthåbsparken - det er nemlig ét af de pæneste, og så er alt er renoveret. den supergode planløsning giver plads til den store familie, og så bosætter i jer i et rigtig hyggeligt miljø for både børn og voksne.

samværet er højt i dette kvarter, der byder på et væld af lækre fællesfaciliteter. blandt andet er der pool, tennisbaner, minigolf og legepladser, hvorfor der er masser af underholdning for alle aldre. tilmed ligger daginstitution, indkøb og skole inden for omkring én kilometer.

i enderækkehuset er alt moderniseret i 2010, herunder bad, køkken, gæstetoilet og elinstallationer med mere, og det hele fremstår stadig meget velholdt i dag, ligesom der er ingen indvendig vedligeholdelse.

for at tilgå hjemmet skal i gennem den flisebelagte forhave, hvortil der hører et udhus. fra entréen ledes i først forbi et mindre gæstetoilet for derefter at befinde jer i det skønne opholdsmiljø med samlet stue, spisestue og køkken. de lyse trægulve giver i kombination med de brede glaspartier fra gulv til loft en rigtig indbydende atmosfære i rummet, hvorfra en overdækket terrasse også kan tilgås i baghaven.

i modsatte ende er det åbne, u-formede ikea-køkken med hvidt, stilrent inventar og en mørk træbordplade, hvor induktionskogezonen er nedsænket. både ovn og mikroovn er placeret i en ergonomisk arbejdshøjde, og er også fra siemens på samme vis som de resterende hårde hvidevarer.

på førstesalen udfolder sig et moderne badeværelse med gulvvarme og værelsesafdelingen med tre værelser, hvoraf de to har indbyggede skabe. som bonus har det ene også udgang til en smal altan.

boligen fuldendes med den tørre kælder, der har en god lofthøjde, et brygges med vaskefaciliteter fra 2018-2019 og to disponible rum.

bestil en fremvisning.

Denne bolig ligger i Albertslund kommune - klik her for mere info...