Rapportér

Lejlighed til salg, Taastrup, Taastrup Have

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1263250
  • Lejlighed
  • 41 m2
  • 1
  • 995.000 kroner

1v'er med altan og grøn udsigt

på en rigtig god beliggenhed i taastrup have udbydes nu denne etværelses ejerlejlighed med en fin og lys indretning. lejligheden ligger på første sal i en lav ejendom, og du får en bolig med din egen vestvendte altan, som giver direkte udsigt til et grønt bælte.

beliggenheden fungerer superbt i forhold til at komme hurtigt til nærområdets faciliteter, og du kommer også nemt videre omkring herfra. der er ganske kort til selsmosens grønne omgivelser, og der er mange muligheder for et aktivt fritidsliv tæt på. der er heller ikke langt til city2 og andre indkøbsmuligheder, og skal du videre omkring, er der lidt over en halv kilometer til s-tog og under 100 meter til bussen.

foretrækker du egen bil, tæller ejendommens faciliteter parkeringsplads foruden pænt holdte grønne områder. ejendommen er i øvrigt opført i røde sten i 1964, og boligen, som ligger på første sal, er ganske lys, ligesom kvadratmeterne er godt udnyttet.

stuen er vinkelformet, så det er nemt at indrette et særskilt soveafsnit her, og yderligere er det muligt at få plads til både sofa og et mindre spisebord, men du kan også fint indrette en spiseplads i det ganske rummelige køkken. i sommermånederne vil du muligvis foretrække at dække op med et cafébord på altanen.

lejlighedens badeværelse er nydeligt holdt og praktisk indrettet med hvide fliser og et kar. i entréen er der rigelig med skabsplads, da de tre faste skabe går fra gulv til loft. kom selv og se, hvor nemt du kan indrette din bolig her. kontakt lokalbolig taastrup og aftal en fremvisning.

Denne bolig ligger i Høje Taastrup kommune - klik her for mere info...