Rapportér

Lejlighed til salg, Taastrup, Saven B

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1234583
  • Lejlighed
  • 102 m2
  • 3
  • 1.895.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger.
Lokalbolig
Thomas Gyldholm
tlf: 43 99 99 96
taastrup@lokalbolig.dk

stuelighed med direkte adgang til have!

med sin gode beliggenhed i gadevang og en placering i stueplan er denne flotte og indflytningsklare treværelses ejerlejlighed helt oplagt til en spirende familie eller til seniorer, der gerne vil have god plads og en bolig med jeres eget private udeareal.

her kommer i til at bo med alting, i skal bruge, lige i nærheden. der er få hundrede meter til supermarked og børnehave og under ti minutters gang til skole. tog og s-tog fra høje taastrup station er der kun en kilometer til, og desuden kommer i nemt til storindkøb og shopping i city2.

boligen ligger i et af bebyggelsens karakteristiske trappeformede ejendomme, som er opført i 1974. der er p-plads tilknyttet, og fællesfaciliteterne tæller i øvrigt cykelparkering og grønne områder med flere legepladser.

takket være arkitekturen og den gode afstand mellem husene, er der tale om en særdeles lys stuelejlighed, og netop denne bolig fremstår i virkelig flot stand med pæne gulve og hvide vægge og lofter, så i kan flytte direkte ind her.

planløsningen er også rigtig god med en optimal udnyttelse af kvadratmeterne. den store dagligstue har masser af plads til både sofagruppe og spisebord samt for eksempel et legehjørne eller en hjemmearbejdsplads. fra stuen er der udgang til jeres helt egen terrasse, som er delvist overdækket og aflukket med plankeværk, der har dør ud til fællesarealerne.

fra stuen er der fransk dør til køkkenet, som har pæn og velholdt indretning samt plads til både vaskemaskine og tørretumbler foruden en spiseplads ved vinduet. boligen har to gode soveværelser, og der er både badeværelse med badekar og et ekstra gæstetoilet. herudover er der en møblerbar entré med indbygget garderobeskab.

kom selv og se, hvor godt i kan indrette jeres nye hjem her. kontakt lokalbolig taastrup og aftal en fremvisning.

Denne bolig ligger i Høje Taastrup kommune - klik her for mere info...