Rapportér

Lejlighed til salg, Taastrup, Saksen D

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1240052
  • Lejlighed
  • 120 m2
  • 4
  • 1.995.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Når du klikker på knappen får du info til boligudbyderen direkte på siden og via mail. Samtidig får boligudbyderen dine kontaktinformationer tilsendt per mail
Du kan tage direkte kontakt til denne udlejer/sælger
Lokalbolig
Thomas Gyldholm
tlf: 43 99 99 96
taastrup@lokalbolig.dk

lejlighed med udestue og god beliggenhed i taastrup!

drømmer i om en velindrettet lejlighed nær alle hverdagens gøremål i taastrup?


så skal i vende blikket mod [xxxxx] 4, hvor i møder denne ejendom fra 1972. her kan i se frem til privat p-plads og fine fællesfaciliteter, herunder et aflåst cykelrum i parkeringskælderen samt aktivitetscenter og svømmehal i bebyggelsen.

i bydes velkommen i en entré med rum til at hænge overtøjet i det indbyggede skab. herfra udfolder boligen sig via en optimal planløsning uden spildplads. indenfor venter to regulære værelser med praktiske skabe, et badeværelse med bruseniche og et disponibelt rum til en vaskesøjle.

det tosidede køkken fremstår med grå elementer i elegant spil med de mørkere bordplader. oveni er det veludstyret med en mindre spisekrog, god skabsplads og gængse hvidevarer, herunder en blomberg-fryser fra 2018 og en siemens-opvaskemaskine. fra køkkenet er der adgang til et disponibelt rum - ideelt til opbevaring.

boligens hjerterum er den indretningsvenlige stue, der samler jer over såvel lækre middage og socialt samvær til afslapning i sofaen. men herlighederne stopper ikke her: i får også en hyggelig udestue med gulv-til-loftsvinduer, der ophæver grænsen mellem ude og inde samt giver en ekstra dimension til boligen.

endelig kan i se frem til en dejlig altan, som bliver et naturligt omdrejningspunkt i sommerhalvåret. herude kan i nyde en middag under åben himmel, ligesom i kan glæde jer over dejlige, grønne fællesarealer med legeplads og bænkesæt.

når hverdagen melder sin ankomst, finder i både indkøb, skole og daginstitution inden for en radius af blot 600 meter, mens shoppingcenter city 2 og taastrup hovedgade er en kort cykeltur væk. desuden er der hurtig adgang til bus og høje taastrup station, hvorfra s-toget fører jer til københavn på cirka 25 minutter.

kom og oplev boligen!

Denne bolig ligger i Høje Taastrup kommune - klik her for mere info...