Rapportér

Lejlighed til salg, Roskilde, Teglvænget

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1305501
  • Lejlighed
  • 119 m2
  • 4
  • 3.795.000 kroner

moderne rækkehus i grønne omgivelser i roskilde

dette indflytningsklare rækkehus har mange forcer - og med tre værelser, moderne komfort og en naturskøn beliggenhed får familielivet fortrinlige rammer her i roskilde.

på teglvænget 43 møder i ejendommen fra 2017, hvis sorte yderfacade komplementeres af et mørkt tag. hertil hører en carport og et skur i samme mørke stil som huset, hvilket danner et stilrent helhedsindtryk.

husets hjerte er den åbne forbindelse mellem køkken-alrum og stue, der skaber en let og indbydende stemning. den forstærkes yderligere af de store vinduer, som gavmildt trækker dagslyset ind. desuden tilføjes her en smart finesse i form af de integrerede siddepladser med hynder og ryglæn.

svane-køkkenet udtrykker en tidløs elegance med hvide elementer. oveni er det udstyret med rigelig skabsplads og gængse hvidevarer, så i får gode forhold til de kulinariske udfoldelser. endvidere er der et veludnyttet gæstetoilet med plads til en vaskesøjle.

førstesalen har en møblerbar repos, som åbner op til et badeværelse, der ligesom gæstetoilettet har moderne kvalitetsmaterialer i form af et væghængt toilet, gulvvarme og hvidt inventar i flot kontrast til det mørke klinkegulv. heroppe fuldendes boligen af tre værelser med mange muligheder - hvad end i ønsker børneværelser, kontor eller hobbyrum.

som prikken over i’et kan i se frem til et godt indeklima, lave forbrugsudgifter og automatiske solscreens på førstesalen, ligesom der også er egetræsgulve i stort set hele huset, hvilket skaber en rød tråd.

udenfor venter en dejlig, nem have og en solrig terrasse, som indbyder til kølig rosé under åben himmel. den naturskønne placering understreges af den smukke udsigt til solopgange og grønne marker, så langt øjet rækker.

beliggenheden er skøn med skole, daginstitution, indkøb og skov inden for en radius af to kilometer, mens ro’s torv, gågaden og golfbane er en kort cykeltur væk. afslutningsvis er der også hurtig adgang til offentlig transport og motorvej.

kom og oplev boligen!

Denne bolig ligger i Roskilde kommune - klik her for mere info...