Rapportér

Lejlighed til salg, Roskilde, Roskildevænget

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1327290
  • Lejlighed
  • 77 m2
  • 3
  • 1.895.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger.
Lokalbolig Roskilde
Lokalbolig Roskilde
tlf: 46 32 32 42
Roskilde@lokalbolig.dk

3ver med sydvendt altan i roskildevænget

vi udbyder hermed en skøn ejerlejlighed, der har en dejlig beliggenhed i det attraktive roskildevænget i roskilde. grundplanen er velløst, og indvendigt fremstår den yderst tiltalende. boligen kan endvidere bryste sig af at være en af de eneste i vænget, der har fået skiftet vinduer på et tidspunkt, så den ikke er underlagt et fælles lån.

entréen slår tonen an med de smukke trægulve, som fortsætter kontinuerligt ind i den resterende del af hjemmet, med undtagelse af badeværelset. den indbydende stue har en flot størrelse, og herfra er der adgang til den lækre, overdækkede altan. takket være lejlighedens placering på øverste etage har den sydvendte altan også glaspartier som loft, hvorfor lysindfaldet er helt sublimt. ruderne kan skydes helt til side, så sommerluften lukkes ind.

det funktionelle køkken kan have en pæn mængde køkkenremedier, og så er de hvide låger shinet op med sorte lædergreb. tilmed er her plads til vaskefaciliteter. i får to værelser, og på det ene af disse er der opsat en væg, således der er et fint påklædningsområde med en lysskinne. badeværelset har en separat bruseniche og et klassisk udtryk fra de kvadratiske, hvide klinker på væggen og terrazzogulvet.

vænget er kendt for at have et godt naboskab, og den velfungerende ejerforening mødes til flere arrangementer. fællesarealerne rummer legeplads og grønne arealer til eksempelvis grillmiddage. endvidere er det tilladt at holde husdyr. til lejligheden hører et kælderrum, og der er fine parkeringsmuligheder.

beliggenheden er helt i top med eftertragtet nærhed til roskilde centrums mange muligheder, skov og roskilde fjord. stationen ligger i cykelafstand, og herfra er der mange afgange mod københavn.

denne lejlighed skal ses – ring til os, så viser vi den frem.

Denne bolig ligger i Roskilde kommune - klik her for mere info...