Rapportér

Lejlighed til salg, Roskilde, Holbækvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1364161
  • Lejlighed
  • 1.395.000 kroner

lys 2v’er med altan centralt i roskilde

nu har du chancen for at overtage denne indbydende toværelseslejlighed med altan, og tilmed er beliggenheden centralt i roskilde helt i top. du bliver en del af en god ejerforening, og så får du kort afstand til alt, hvad du har behov for i hverdagen.

inden døre betræder du gråmalede plankegulve, og der er isat nyt vindue i køkken og soveværelse i 2016. køkken-alrummet og stuen ligger ud i ét, hvilket skaber en åben struktur med et dejligt lysindfald. du kan trylle med lækkerier og afprøve nye opskrifter i det ensidede ikea-køkken fra 2017, der fremstår flot i hvid højglans. der er opbevaringsplads til køkkenremedierne i form af overskabe og underskabe, og så kan du desuden også have vaskemaskinen stående her. middagen serveres ved spisebordet, og efterfølgende kan du trække dig tilbage i stuen, som kan arrangeres med en blød sofa til hyggelige aftenstunder. som prikken over i’et har du udgang til en lille altan, hvor du kan nyde en dejlig udsigt over byen mod domkirken.

soveværelset har en fin størrelse, og du har snildt plads til en dobbeltseng og et garderobeskab. endelig afrundes planløsningen med et badeværelse, og udenfor er der en baggård med parkeringspladser og et cykelskur.

fra adressen har du gåafstand til busstoppested og indkøb, mens cyklen bringer dig til ro’s torv samt bymidtens pulserende liv med butikker, caféer og spændende spisesteder på ganske kort tid. du når ligeledes hurtigt roskilde station, hvor du med toget kan være i københavn på under en halv time. foretrækker du bilen, er der også nem adgang til motorvejen.

lyder det som noget for dig? kontakt os for en fremvisning.

Denne bolig ligger i Roskilde kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Roskilde