Rapportér

Lejlighed til salg, Roskilde, Hersegade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1400857
  • Lejlighed
  • 61 m2
  • 2
  • 1.795.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Lokalbolig Roskilde
Lokalbolig Roskilde
tlf: 46 32 32 42
Roskilde@lokalbolig.dk

flot og indbydende 2v’er centralt i roskilde

centralt i roskilde finder i denne indbydende toværelseslejlighed, som i nu kan blive de næste heldige ejere af. foruden en sublim beliggenhed får i også en bolig, der fremtræder veldisponeret og lys.

i bosætter jer i en velholdt ejendom, hvor hele baghuset, som lejligheden er placeret i, fik nyt tag i 2018. ydermere får i brugsret til det hyggelige gårdmiljø, som både rummer plads til havemøblerne og har græsplæne. endelig kan i benytte loftrummet til opmagasinering eller stille ting i den fælles kælder.

lejligheden er placeret på anden sal, og fra første skridt indenfor fornemmer i straks den skønne atmosfære, der gør sig gældende i alle rum. fra entréen er der til venstre adgang til badeværelset, som foruden at have bruseniche også er beriget med vaskemaskine, så i slipper for turen til vaskeriet. på modsatte side af entréen når i til soveværelset, hvor nydelige, originale planker pryder gulvet. herinde kan i både indrette med seng og garderobeskab, da rummet har en fordelagtig størrelse. endelig venter et integreret køkken og stue, hvor loftet er ført til kip med synlige bjælker. her kan i tilberede middagen i det hvide køkken med stålgreb, mens i samtidig kan underholde familie og venner omkring spisebordet.

som afslutning på hele herligheden er der fra adressen ikke langt til alle dagligdagens gøremål, ligesom i får flot kig til domkirken. under 850 meter væk kommer i til roskilde station samt et større udbud af indkøbsmuligheder. ydermere er i blot 100 meter fra byens gågade, der inkluderer flere spisesteder og butikker. endelig er der også flere grønne områder i nærmiljøet, hvilket giver jer det bedste fra begge verdner med centrum og natur lige for jer fødder.

interesseret? så book en fremvisning af hersegade 12b, 2 allerede i dag.

Denne bolig ligger i Roskilde kommune - klik her for mere info...