Rapportér

Lejlighed til salg, Roskilde, Gartnervang

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1238951
  • Lejlighed
  • 65 m2
  • 1.795.000 kroner
  • 90.000 Kroner
  • C

Flot istandsat og indflytningsklar

Lejligheden er super istandsat og lige til at flytte ind i.
Flot entre med god plads og et dejligt stort indbygget dobbeltskab med nye skydedøre. Dejligt Vordingborgkøkken fra 2014, der fremstår som nyt. Der er masser af skabsplads og så er der valgt en god indretning, så der er plads til at sidde ved køkkenvinduet og nyde morgenkaffen og morgensolen. I køkkenet er der installeret indbygningsovn, keramisk kogeplade, opvaskemaskine, væghængt emhætte og et stort indbygget køle/fryseskab. Døren til køkkenet er lavet som en skydedør, hvilket er smart tænk så en dør ikke tager plads fra entreen eller køkken.
I soveværelset er der ligeledes indbygget en skabsvæg med nye skydelåger. Badeværelset er også renoveret i 2014 med romersk klinkegulv og bruseniche. I 2018 er der opsat nyt vaskeskab og en fin vask i forstenet træ fra Yosemite i Alaska. Der er opsat glaslåger til brusekabinen, nyt væghængt toilet og så er der indbygget plads til vaskemaskine/tørretumbler. Stuen fremstår ligeså fin som alt det andet med ludbehandlede parketgulve. Fra stuen udgang til en stor aflukket vestvendt altan, hvor glasskydedørene kan åbnes, når det bliver dejligt varmt. Her er eftermiddagssolen, så lejligheden vender helt perfekt.
Ejerforeningen har i denne blok netop udskiftet alle koldt- og varmtvandsrørene, så vandforbruget nu registreres pr. lejlighed. Udgiften til denne renovering er medtaget i den månedlige ejerudgift med det forventede beløb i henhold til referater fra generalforsamlingen.
Parkering på valgfri parkeringsplads lige ved siden af blokken. I kælderen er der vaskemaskine og tørrerum og der findes også et mindre opbevaringsrum tilhørende lejligheden.
Lejligheden ligger i gåafstand til indkøb og stationen, så at eje en bil er ikke en nødvendighed. Blokken ligger i 2. række fra Køgevej hvilket betyder, at der er meget roligt - også selvom glaspartiet på altan er åbnet.
Ring 52 11 19 06 hurtigt og få en fremvisning... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Roskilde kommune - klik her for mere info...