Rapportér

Lejlighed til salg, Roskilde, Gartnervang

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1238951
  • Lejlighed
  • 65 m2
  • 1.875.000 kroner
  • 95.000 Kroner
  • C
Få yderligere info om boligen!
Når du klikker på knappen får du info til boligudbyderen direkte på siden og via mail. Samtidig får boligudbyderen dine kontaktinformationer tilsendt per mail
Du kan tage direkte kontakt til denne udlejer/sælger
BoligOne
Erik Berg
tlf: 40 30 40 75
erb@boligone.dk

Flot istandsat og indflytningsklar

Er det her områdets flotteste toværelses lejlighed? Find ud af det ved at komme ud og kigge. Ring 70 20 44 66 og aftal et kig.

Lejligheden er super istandsat og lige til at flytte ind i.
Flot entre med god plads og et dejligt stort indbygget dobbeltskab med skydedøre. Vordingborgkøkken fra 2014, men det fremstår som nyt. Gode skabsløsninger, så køkkenet giver en fornemmelse af god plads. I køkkenet er installeret indbygningsovn, keramisk kogeplade, opvaskemaskine, microovn, væghængt emhætte og et stort indbygget køle/fryseskab. Det hele fremstår som nyt. Døren til køkkenet er også ny.
I soveværelset er der ligeledes indbygget en skabsvæg med skydelåger. Badeværelset er renoveret i 2014 med hensyn til gulv og bruseniche, men i 2018 er der opsat nyt vaskeskab og en fin stenvask ovenpå en bordplade. Der er opsat glaslåger til brusekabinen, nyt toilet og så er der installeret vaskemaskine, der samtidig også er en tørretumbler. Stuen fremstår ligeså fin som alt det andet. Fra stuen udgang til en stor aflukket vestvendt altan, hvor glasskydedørene kan åbnes, når det bliver for varmt. Gulvene i lejligheden er flot afslebet og sæbebehandlet.
Yderligere medfølger gardiner for ca. kr. 20.000,-, der er skiftet vindueskarme og fodpaneler og så har ejerforeningen udskiftet alle koldt- og varmtvandsrørene, så vandforbruget nu registreres pr. lejlighed.
Parkering på valgfri parkeringsplads. I kælderen er der vaskemaskine og tørrerum og der findes også et mindre opbevaringsrum tilhørende lejligheden.
Lejligheden ligger i Gartnervang og der er gåafstand til indkøb og stationen, så at eje en bil er ikke en nødvendighed. Blokken ligger i 2. række fra Køgevej.
Er det områdets flotteste toværelses lejlighed? Kom og kig..... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Roskilde kommune - klik her for mere info...