Rapportér

Lejlighed til salg, Roskilde, Astersvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1441462
  • Lejlighed
  • 1.850.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Lokalbolig Roskilde
Lokalbolig Roskilde
tlf: 46 32 32 42
Roskilde@lokalbolig.dk

velindrettet lejlighed med altan i roskilde

denne velindrettede treværelseslejlighed har en skøn beliggenhed i roskilde, hvor i kommer tæt på både natur og dagligdagens gøremål. boligen fremstår i en rigtig pæn stand med løbende moderniseringer, og som bonus følger en dejlig altan.

ejendommen i sig selv fremtræder i en tilsvarende høj standard med et klassisk gulstensydre. der er gratis parkeringspladser tilknyttet for alle beboere, og derudover er der fri afbenyttelse af de adskillige fællesområder, hvilke også inkluderer flere legepladser. endelig får i brugsret til en cykelkælder, et vaskerum og et privat kælderrum.

indenfor ligger de to værelser separat fra hinanden, begge med indgang fra fordelingsgangen, som også giver adgang til det fine badeværelse med mørke gulvfliser, bruseniche og et praktisk vindue. køkkenet er udført med hvide, glatte skabsfronter samt hårde hvidevarer, som alle er udskiftet efter 2014. her er der god plads til madlavningen samt opbevaringen af diverse remedier. af andre opdateringer skal det nævnes, at alle vinduer er fra 2019.

til slut kommer stuen, hvis størrelse giver jer rig mulighed for at have både spiseafsnit og sofahjørne. tilmed kan i snildt rykke lidt rundt på møblementet, når der er gæster, så alle kan finde plads. mod vest er der udgang til den lukkede altan, hvor glaspartierne let kan skubbes til side, så sommeren kan nydes midt i solen. i vinterhalvåret sikrer altanen lidt ekstra opbevaringsrum, mens den er et hit i de varme måneder.

beliggenhedsmæssigt får i en lille skov lige ved siden af bebyggelsen, som let nås til en gåtur. ydermere er både busforbindelser, indkøbsmuligheder, skole og børnepasning lige rundt om hjørnet, hvorfor i får det bedste af to verdener. skal i en kende længere, eksempelvis mod arbejde i hovedstaden, er der to kilometer til roskilde station.

ring for en fremvisning.

Denne bolig ligger i Roskilde kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Roskilde