Rapportér

Lejlighed til salg, Roskilde, Stærkendevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1443634
  • Lejlighed
  • 3.295.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Lokalbolig Roskilde
Lokalbolig Roskilde
tlf: 46 32 32 42
Roskilde@lokalbolig.dk

lækker, indflytningsklar rækkehus i vindinge

velkommen til stærkendevej 6c i vindinge sydøst for roskilde. på denne adresse får i nøglerne til et flot og moderne rækkehus opført i 2016, som er lige til at flytte ind i. med denne placering får i samtidig glæden af at bo i et godt kvarter på én af de bedste beliggenheder i byen, hvor i er tæt ved alle hverdagens gøremål.

børnefamilien får optimale betingelser, da turen til vindinge skole, daginstitutioner og sfo nemt og bekvemt kan tilbagelægges til fods. desuden ligger nærmeste busstoppested under 300 meter derfra, og i får let adgang til roskilde, hvor i kan være i midtbyen på omtrent 20 minutter på cykel.

her får i en moderne bolig, som understreger den unikke byggestil. det 111 kvadratmeter store rækkehus, præsenterer sig nydeligt, hvor morgenkaffen kan indtages i forhaven, mens i betragter det smukke vue til kirken og de mange stråtage. på den anden side af boligen udfolder en flisebelagt, sydvendt have sig, hvor i kan sidde ugeneret og nyde solen.

i stueplan ligger køkken og stue i åben forbindelse, og skaber et herligt opholdsmiljø. det lækre hth-køkken brillerer med hvide fronter, en induktionskogezone samt en ovn i en god arbejdshøjde. stuen er med lyse egetræsgulve, som i øvrigt går igen i flere af boligens rum. her drager de høje vinduesflader lyset ind, og herfra er der udgang til haven. dertil kommer et værelse med udgang til forhaven, tilstødende et badeværelse med vaskefaciliteter.

boligens førstesal er indrettet med to lyse værelser med indbyggede skabe side om side, hvoraf det ene er med fransk altan. heroppe gemmer sig endnu et badeværelse med grå fliser, væghængt toilet og muret bruseniche.

skal dette lækre, indflytningsklare rækkehus være jeres? så kontakt os allerede i dag for en fremvisning!

Denne bolig ligger i Roskilde kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Roskilde