Rapportér

Lejlighed til salg, Roskilde, Terrasserne

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1429544
  • Lejlighed
  • 2.800.000 kroner

skønt rækkehus med udsigt til skov i himmelev

nu har i muligheden for at overtage nøglerne til dette charmerende rækkehus i tre forskudte plan beliggende i et børnevenligt kvarter i himmelev nær roskilde. her får i en dejlig bolig med tre værelser, sol i haverne og udsigt til himmelev skov. velkommen til terrasserne 105!

rækkehuset er en del af en gedigen bebyggelse fra 1982. til huset hører egen carport med et udhus i forlængelse heraf. ejendommen fremstår oprindelig med et par opdateringer i form af stenbede i begge haver i 2015, et nyt varmesystem og udvendig automatisk temperaturføler fra 2016 samt udskiftning af hårde hvidevarer fra 2018 til 2019.

indenfor træder i ind på det mellemste plan, hvor i finder et reelt værelse, et bryggers og et køkken. køkkenet er lyst og venligt med en fantastisk, fri udsigt til himmelev skov fra køkkenvinduet. her kan i sagtens indrette en spisekrog, mens stuen på det øverste plan indbyder til et elegant langbord med plads til alle jeres gæster. dertil kan stuen også rumme et hyggelige sofaarrangement med front mod det store vinduesparti. herfra har i desuden udgang til den sydvestvendte balkon hvorfra der er fri udsigt til legepladsen. på det nederste plan finder i to værelser og et badeværelse.

udenfor er der to haver, hvoraf den ene er vendt mod skoven, mens den anden mod sydvest. her har i altså sol fra om tidlig morgen til langt hen på aftenen. i begge haver finder i stenbede i etager og terrasser. dertil er der gode fællesarealer med legeplads og græsplæner tilknyttet området.

fra adressen har i indkøb og pasningstilbud lige om hjørnet og kun en kilometer til himmelev skole. roskilde fjords strande kan nås på cykle på fem minutter, mens roskilde centrum kun er ti minutter i bil fra hoveddøren.

ring for en fremvisning.

Denne bolig ligger i Roskilde kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Roskilde