Rapportér

Lejlighed til salg, Roskilde, Søparken

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1389371
  • Lejlighed
  • 2.495.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Lokalbolig Roskilde
Lokalbolig Roskilde
tlf: 46 32 32 42
Roskilde@lokalbolig.dk

dejligt toplansrækkehus i svogerslev

er i på udkig efter et dejligt sted at bo i svogerslev nær roskilde? så skal i vende blikket mod dette velindrettede rækkehus, som sikkert er noget for jer. ejendommen breder sig over to plan, og her er godt med plads til børnefamiliens behov, mens i udenfor får glæde af både en lukket for- og baghave.

i overtager et hjem, som er energioptimeret efter en større istandsættelse. 2012 bød på en udskiftning af vinduer og facader, hvoraf sidstnævnte også er efterisoleret. hele førstesalen er renoveret i 2014 med ny tagkonstruktion med 350 mm isolering, nye lofter, ordnede vægge samt slibning af trægulve på værelser og trappen, mens hoveddøren er fornyet i 2017. i gården og ved siden af carporten er noget af træværket moderniseret – blot for at nævne nogle af de mange forbedringer.

stueplanet indeholder et lyst og rummeligt køkken, der byder på velholdte skabselementer med rigelig opbevaringsplads. i kan snildt indrette jer med et hyggeligt spiseafsnit, mens den tilstødende stue, som er beklædt med et originalt trægulv, kan møbleres lige efter jeres ønsker. prikken over i’et er de brede glaspartier mod syd, der bidrager til en behagelige atmosfære. etagen rummer endvidere et gæstetoilet. fortsætter i op til førstesalen, møder i et pænt badeværelse samt fire herlige soveværelser, hvoraf to af dem har skabsvæg.

både den flisebelagte gårdhave og den solrige baghave kan opstilles med havemøbler, grill og blomsterkrukker, og i kan tilmed søge skygge under en overdækket terrasse. til ejendommen hører desuden en carport og et skur.

med adresse på søparken 65 kommer i til at bo i et roligt, lukket og børnevenligt område nær en legeplads, grønne områder samt stisystem. hverdagen glider let med under én kilometer til børnehuset kongehuset, lynghøjskolen og en sportshal, mens der ikke er meget længere til indkøb.

book en fremvisning.

Denne bolig ligger i Roskilde kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Roskilde