Rapportér

Lejlighed til salg, Roskilde, Søparken

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1389370
  • Lejlighed
  • 2.295.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Lokalbolig Roskilde
Lokalbolig Roskilde
tlf: 46 32 32 42
Roskilde@lokalbolig.dk

enderækkehus med smuk udsigt til sø i svogerslev

dette enderækkehus har mange forcer - og med nøgleord som tre værelser, en smuk udsigt til søen og et dejligt, grønt fællesareal får i fortrinlige rammer her i svogerslev. læg dertil en beliggenhed i et børnevenligt område nær alle hverdagens gøremål, og resultatet bliver en perfekt base til familielivet.

i bydes velkommen i en entré, hvorfra boligen udfolder sig via en god planløsning uden spildplads. husets hjerte er den indretningsvenlige stue med aflange vinduespartier, som gavmildt trækker dagslyset ind, hvilket skaber en let og indbydende stemning.

det tosidede køkken fremtræder med hvide elementer og matchende træbordplader. det er udstyret med rigelig skabsplads og gængse hvidevarer, heriblandt et gorenje-komfur og et whirlpool-køleskab. køkkenet ligger i forbindelse med spisestuen, så børnene kan sidde og tegne, mens i lægger sidste hånd på madlavningen. videre er der et veludnyttet gæstetoilet med en samsung-vaskemaskine og et disponibelt rum til opmagasinering.

på førstesalen er der en gang, som åbner op til et badeværelse med bruseniche. heroppe finder i også tre nydelige værelser med praktisk skabsplads og mange muligheder - hvad end i drømmer om børneværelser, kontor eller hobbyrum. det største værelse er særligt dejligt med en smuk udsigt til svogerslev sø, lille kattinge sø og fjorden.

sidst, men ikke mindst, venter der udenfor en carport, et udhus samt en fliseterrasse i forhaven og i baghaven, som begge har frodig beplantning, farverige blomster og små, hyggelige træer. herude er det i sommerhalvåret helt oplagt at nyde frokosten under åben himmel.

beliggenheden er skøn med svogerslev sø, skole, daginstitution, indkøb og idrætshal indenfor en radius af halvanden kilometer. endelig får i nem adgang til bus, togstation og motorvej, ligesom det tager 10 minutter at køre til roskilde, mens køreturen til københavns centrum kan klares på under 40 minutter.

kom og oplev boligen!

Denne bolig ligger i Roskilde kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Roskilde