Rapportér

Lejlighed til salg, Køge, Boholtevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1221286
  • Lejlighed
  • 48 m2
  • 1
  • 1.060.000 kroner
  • 55.000 Kroner
  • C

48 m2 lejlighed til salg i 4600 Køge

Øverst oppe med godt lysindfald findes denne fine 1½ værelses lejlighed med fri udsigt over de grønne fællesarealer. Fremhæves skal det, at lejligheden fremstår velholdt med lyst badeværelse og et lyst køkken, hvor der er skabt en smart spiseplads ved vinduet, som samtidigt betyder, at der er god plads i køkkenet.

Alt i alt en attraktiv lejlighed - ideel for såvel unge førstegangskøbere, måske som studielejlighed, forældrekøb eller for det yngre par, der søger en hyggelig lejlighed.

Boholte Butikscenter byder på gode indkøbsmuligheder, herunder bl.a. dagligvarebutikker, bager, blomsterbutik og apotek. Du kan nemt fra lejligheden både gå og cykle via stisystemer og det grønne område til Køge Centrum. Hvis du foretrækker bussen fremfor cyklen, så ligger lejligheden tæt på busforbindelse til Køge Centrum med S-tog videre mod København.

Lejligheden byder på:
Entre med skabsplads. Den lyse stue er rummelig og sælger har fået plads til både sofaafdeling, stor skabsvæg, egen seng og i tillæg en barneseng. I andre lejligheder, i bebyggelsen, i samme størrelse, findes løsninger, hvor stuen er opdelt med selvstændigt soveværelse - Kun fantasien og kvadratmeterne sætter begrænsninger. Pænt spisekøkken, hvorfra der er en fin udsigt over det grønne fællesareal. Det lyse badeværelse er indrettet med brusearrangement. Lejligheden fremstår overalt velholdt.
Brugsret til kælderrum, tørrerum, vaskeri, cykelkælder samt de dejlige grønne områder, som omkranser Boholtegården.

Lejlighedens beliggenhed: Blot ca. 2 km. fra lejligheden ligger Køge Torv med sine toppede brosten, charmerende handelsmiljø og hyggelige Torvedage. Køge er en by i en fantastisk udvikling og byder samtidigt på et hyggeligt cafemiljø samt rigtigt mange gode restauranter.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Køge kommune - klik her for mere info...