Rapportér

Lejlighed til salg, Køge, Sygehusvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1268530
  • Lejlighed
  • 43 m2
  • 1
  • 1.645.000 kroner
  • 85.000 Kroner
  • D

43 m2 lejlighed til salg i 4600 Køge

Yderst attraktiv tre værelses kælderejerlejlighed i en flot ikonisk ejendom fra 1934. Den byder på en rigtig god planløsning. Fremhæves skal det naturligvis også, at lejligheden overalt fremstår meget velholdt, herunder med moderniseret og rigtig pænt spisekøkken fra 2008 samt pænt badeværelse. Lejligheden har sin helt egen hyggelige gårdhaven mod havesiden.

LEJLIGHEDEN BYDER PÅ: Entre med skabsplads, værelse med mulighed for hjemmearbejdeplads, børne/gæsteværelse eller hobbyrum. Pænt badeværelse med bruseniche, dejlig stue med hjørnevinduer og let at møblere, fantastisk lyst og lækkert køkken/alrum med udgang til egen terrasse/gårdhave. Sidst men ikke mindst et rummeligt soveværelse med god skabsplads.

BELIGGENHED: Meget attraktiv beliggenhed lige i smørhullet i den gamle købstad. Få minutter til eksempelvis Køges nye hospital, Køge Marina, Køge station, Køge Torv, med hyggelige torvedage onsdag og lørdag, spændende spisesteder og sidst men ikke mindst hurtig adgang til vores hovedstad. Sygehusvej er i øvrigt en rolig gade hvor der er mulighed for at sidde på egen terrasse, hygge i fælleshaven og hvis der kræves mere plads ligger Lovparken, Åsen samt Køge Bugt i gåafstand fra boligen. Derudover ligger den smukke Køge Golfbane blot ca. 5 km fra lejligheden.

Der er egen p-plads ved siden af lejligheden. Brugsret til hyggeligt have, udhus og vaskeri.
Perfekt for studerende, førstegangskøbere, den unge familie og seniorer som søger en moderniseret lejlighed med central beliggenhed, hvor der endda er indkøbsmuligheder og busforbindelse lige rundt om hjørnet.

Køge er i rivende udvikling, og det samme er området, hvor denne lejlighed er beliggende.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Køge kommune - klik her for mere info...