Rapportér

Lejlighed til leje, Charlottenlund, Klik her for at se vejnavnEsperance Alle

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1350796
  • Lejlighed
  • 95 m2
  • 3
  • 12 måneder
  • 25.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

International og eksklusiv lejlighed i særklasse!

Vidunderlig lejlighed, som netop har gennemgået en gennemgribende renovering.
Der er ikke sparet på hverken materialer, farver, eller idéer i denne skønne bolig som derfor fremstår lækker og indflytningsklar.
Alt fra håndskårne lister, de mange vidunderlige lyskilder til det praktiske og pæne køkken er gennemtænkt til mindste detalje.
Boligen rummer to store soveværelser, en meget rummelig stue med spiseplads, en større karnap (kan bruges som kontor) og ikke mindst funktionelle detaljer som overdækket altan, garderobe og fransk altan.
Vi befinder os på en af de mest rolige beliggenheder på grænsen mellem Charlottenlund og Hellerup, hvor man har det frodige skovområde Charlottenlund Slotshave i baghaven og Strandparken med Øresund 5 minutters gang fra lejligheden.
For det rolige par, eller dig som gerne vil have et gæsteværelse til rådighed er det oplagt at besigtige kvadratmetre og selv for syn for sagen. Ydermere bør bemærkes at der gode og rummelige vaskerum, tørrerum og cykelopbevaring i kælderen under ejendommen, ligesom der også er elevator.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Gentofte kommune - klik her for mere info...