Rapportér

Lejlighed til salg, Taastrup, Taastrup Vænge

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1398982
  • Lejlighed
  • 97 m2
  • 4
  • 2.195.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Lokalbolig
Thomas Gyldholm
tlf: 43 99 99 96
taastrup@lokalbolig.dk

velindrettet lejlighed med altan i taastrup

velindrettet lejlighed med altan i taastrup

søger i en velholdt bolig med en god beliggenhed? så skal i vende blikket mod denne lejlighed i taastrup, der egner sig perfekt til jer, som ønsker en bekvem tilværelse nær hverdagens gøremål.

for enden af en lukket vej møder i gulstensbygningen fra 1975, hvor lejligheden er placeret på anden sal. hoveddøren blev udskiftet i 2017 ligesom der i 2015 kom nye vinduer og altandør i lejligheden, så i er sikret et godt lyd- og indeklima. tilmed kan i glæde jer over en velfungerende ejerforening, eget kælderrum og fine fællesfaciliteter, herunder parkeringsplads, vaskerum og cykelkælder.

lejlighedens trumfkort er den indretningsvenlige stue med store vinduespartier, der sikrer et godt lysindfald. her kan i både etablere et spiseafsnit i den ene ende og placere en sofa i den anden. hth-køkkenet fremtræder let og tidløst med hvide elementer og grå bordplader. det er udstyret med rigelig skabsplads og gængse hvidevarer, så i får gode rammer til madlavningen.

boligen rummer også tre regulære værelser med mange muligheder - hvad end i ønsker børneværelser, kontor eller hobbyrum. desuden har det ene værelse et skydedørsskab. videre er der et badeværelse med bruseafsnit, væghængt toilet, gulvvarme og sort skabsmodul toppet af en hvid bordplade.

endelig kan i se frem til en skøn altan med en markise, som bliver det naturlige omdrejningspunkt i sommerhalvåret. herfra kan i nyde udsigten til det grønne fællesareal med en plan græsplæne og frodige træer.

beliggenheden er pragtfuld med kort afstand til city2, taastrup hovedgade og grønne områder, ligesom i finder skole, daginstitution, indkøb og idrætsfaciliteter inden for en radius af én kilometer. afslutningsvis får i nem adgang til s-tog, bus og motorvej, mens køreturen til københavn centrum kan klares på under en halv time.

kom og oplev boligen!

Denne bolig ligger i Høje Taastrup kommune - klik her for mere info...