Rapportér

Lejlighed til salg, Taastrup, Taastrup Vænge

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1398286
  • Lejlighed
  • 97 m2
  • 4
  • 2.045.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Lokalbolig
Thomas Gyldholm
tlf: 43 99 99 96
taastrup@lokalbolig.dk

pæn 4v’er i god forening centralt i taastrup

er i på jagt efter en central beliggenhed i taastrup? så skal i tage et kig på denne pæne fireværelses lejlighed, der som bonus har en vestvendt altan til afslapning.

når det er tid til at handle ind, klares det hurtigt i den nærliggende netto, og samme korte gåafstand har i til daginstitution, skole samt idrætsfaciliteter, hvorfor hverdagen kommer til at glide let som en leg. trænger i til at shoppe eller nyde en kop kaffe på en lille café, har i ikke langt til taastrup hovedgade eller city2. endelig ligger taastrup station i cykelafstand, hvorfra der er hurtig togforbindelse til københavn. ydermere har i fra den rolige adresse den skønneste udsigt til grønne områder på begge sider af hjemmet.

lejligheden befinder sig på første sal i et velholdt bygningskompleks, hvortil der hører en god forening og en vaskekælder med fire vaskemaskiner og en tørretumbler. tilmed har i brugsret til et kælderrum. ude foran finder i ydermere masser af parkeringsmuligheder på det nyasfalterede areal fra 2019.

i træder over dørtærsklen til en aflang entrégang, der leder til samtlige rum i boligen. som det første passerer i tre værelser, hvoraf de to har trægulve. det ene værelse er også indrettet som en spisestue, men kan, alt efter behov, anvendes som et tredje værelse.

familiens amatørkok kan kreere alle yndlingsretterne i køkkenet, der har en autentisk fremtoning med integrerede hårde hvidevarer. sågar er der en vaskemaskine, som letter oprydningen efter måltiderne.

i får et badeværelse med et nyt toilet fra 2019, og som det sidste venter den lyse stue med plads til sofaen til hyggelige weekendsaftener. de brede vinduer lader lyset strømme ind, og skubbes partierne til side, kan i tilgå en dejlig altan med en fjernbetjent markise.

ring og bestil en fremvisning.

Denne bolig ligger i Høje Taastrup kommune - klik her for mere info...