Rapportér

Lejlighed til salg, Taastrup, Rønnevangshusene

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1292853
  • Lejlighed
  • 80 m2
  • 3
  • 1.899.000 kroner
  • 95.000 Kroner
  • D

80 m2 lejlighed til salg i 2630 Taastrup

Velkommen til denne indbydende og indflytningsklare 3 værelses lejlighed i Rønnevangshusene!
Lejligheden ligger med fantastisk fri og grøn udsigt fra det flotte nye køkken fra 2018. Køkkenet er stort, men ønsker du endnu mere åbenhed, så er der mulighed for at åbne op til den store entré, således at lejligheden får et skønt stort alrum. Hvis du ønsker det, kan der etableres altan for egen regning.
Lejligheden fremstår generelt rigtig flot og sælger har i løbet af det sidste år opdateret badeværelset med nyt møbel og der er skiftet kontakter i det meste af lejligheden. Og så har lejligheden flotte parketgulve i alle opholdsrum.
Der hører eget kælderrum til lejligheden, og der er både fællesvaskeri samt cykelparkering i kælderen.

Indeholder:
Stor møblerbar entre med adgang til alle lejlighedens rum. Super flot Vordingborgkøkken fra 2018 med god plads og gode detaljer som integreret opvaskemaskine, sokkelskuffer skjulte stikkontakter og meget mere.
Dejlig lys og stor stue med god plads til både sofra- og spiseafdeling. 2 rigtig gode værelser, det ene med skabe. Pænt ældre badeværelse, som er opdateret i 2018.

Beliggenhed: Lejligheden ligger i ejerforeningen Rønnevangshusene 27-51 , hvor der er styr på tingene og en sund økonomi. Du kommer til at bo tæt på Taastrup Hovedgade, hvor du finder alle de hyggelige specialbutikker og spisesteder. Også City2, Caféer, Ikea og det eksklusive nye Copenhagen Designer Outlet har du lige i nærheden. København når du på 20 minutter i tog fra enten Høje Taastrup eller Taastrup station, og så er du tæt på motorvejstilkørslen også.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Høje Taastrup kommune - klik her for mere info...