Rapportér

Lejlighed til salg, Taastrup, Høje Taastrup Boulevard

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1306586
  • Lejlighed
  • 99 m2
  • 4
  • 2.475.000 kroner
  • 125.000 Kroner
  • C
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

99 m2 lejlighed til salg i 2630 Taastrup

Velkommen til denne lyse og utrolig velholdte penthouse lejlighed i den gule by. Lejligheden ligger på øverste etage, med elevator lige uden for døren. Lejligheden er i ét niveau og uden dørtrin, og er derfor velegnet til både børnefamilien og til senioren. Boligen har flotte parketgulve i alle opholdsrum, og der er masser af mulighed for at grille, spise og sole på en af de to store (ca. 8 m2) altaner.
Planløsningen er optimal, og hver m2 er udnyttet til fulde.

Indeholder:
Gang med skabe og minimal spildplads, stort soveværelse med meget stor morgenaltan. Pænt badeværelse med bruseniche og vaskesøjle. Dejlig lys stue med udgang til stor altan. Godt værelse med adgang til opbevaringsrum/walk in closet. Pænt hvidt køkken, som ligger i forbindelse med stuen. Godt kontor/værelse.

Beliggenhed: Lejligheden ligger helt utrolig centralt i Høje Taastrup. Her har du få hundrede meter til både S-tog og regionaltog. København når du på 20 minutter i tog, og ligeledes er du tæt på motorvejstilkørslen. Lige udenfor lejligheden finder du masser af indkøbsmuligheder som Rema 1000, 7eleven grønthandler, slagter, og masser af andre specielbutikker og spisesteder. Ligeledes er du i gåafstand til City2.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Høje Taastrup kommune - klik her for mere info...