Rapportér

Lejlighed til salg, Taastrup, Haslevgade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1185490
  • Lejlighed
  • 94 m2
  • 4
  • 2.250.000 kroner

2 altaner og elevator!

elevator i opgangen og 2 altaner til lejligheden!


denne lejlighed fra 2006 har en central beliggenhed i høje taastrup. indenfor en radius af små 400 meter finder i gadehaveskolen, daginstitution og offentlige transportmuligheder. shoppingmulighederne ved taastup hovedgade og city2 er blot en cykeltur væk, mens hakkemosen sætter tempoet ned med gåture i naturskønne omgivelser. ligeledes er der nem adgang til motorvejsnettet og høje taastrup station, som fører jer hurtigt til københavn.

hovedbygningen præsenterer sig med en gul murstensfacade og hvide vinduesrammer, som skaber et godt helhedsindtryk. hertil er der tilknyttet et stort kælderrum og en parkeringsplads til lejligheden.

når elevatordøren er lukket bag jer, bydes i velkommen i en fin entré, hvor i straks bemærker de pæne gulve, som strækker sig videre ind i boligen. herfra har i adgang til to værelser med mange muligheder - uanset om der er behov for børneværelser, et kontor eller et hobbyrum. det ene værelse kan sågar bryste sig af en altan. værelserne deles om et badeværelse, som er udnyttet på bedste vis med plads til en smart vaskesøjle og en bruseniche.

endvidere er der er et pænt, tosidet køkken med hvide elementer, der tegner et let og klassisk design, mens bordpladerne skaber en varm stemning. oveni er det praktisk indrettet med rigelig opbevaringsplads og en opvaskemaskine. herfra føres i videre til yderligere et værelse med et indbygget skab.

lejligheden centrerer sig omkring den indbydende stue med et dejligt lysindfald, som harmonerer perfekt med det pæne gulv. her kan i med fordel indrette jer med en sofa i den ene ende, mens i kan dække op med dug og bestik i den anden ende, hvorfor stuen helt naturligt bliver familiens foretrukne samlingssted.

endelig er det i sommerhalvåret helt oplagt at åbne stuedøren på vid gab og forlænge boligen ud på den dejlige altan, hvor i kan nyde et glas kølig hvidvin under åben himmel.

ring for en fremvisning!

Denne bolig ligger i Høje Taastrup kommune - klik her for mere info...