Rapportér

Lejlighed til salg, Søborg, Kiplings Alle

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1380779
  • Lejlighed
  • 49 m2
  • 2
  • 1.650.000 kroner
  • 85.000 Kroner
  • D
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

49 m2 lejlighed til salg i 2860 Søborg

Nu udbydes denne dejlige 2 værelses lejlighed på 2. sal med skøn udsigt over villakvarterets haver og tage. Her får I en lys og skøn lejlighed som har ugeneret udsigt, solrig altan, flotte gulve og som er lige til at flytte ind i.

Indretning:
Lejligheden indeholder fordelingsgang, godt badeværelse med brus, køkken med gaskomfur og opvaskemaskine, soveværelse med god skabsplads, samt dejlig lys og rummelig stue med udgang til altanen, hvor solen samt udsigten over kvarterets dejlige omkringliggende haver kan nydes det meste af dagen. Der er dørtelefon og lejligheden har desuden tilhørende kælderrum.

Hovedejendommen som er en mindre beboelsesejendom med 18 lejligheder, er opført i 1942 i gule mursten, fremstår velholdt og opvarmes med fjernvarme. Ejendommen har fælles vaskekælder og tørrerum samt en dejlig fælles have med mulighed for at søge om egen køkkenhave (højbed).

Beliggenhed:
Kiplings Alle har en ugeneret og skøn beliggenhed i Søborg, hvorfra der er kort afstand til stort set alt lige fra byliv til grønne områder. Livlige Søborg Hovedgade ligger blot 500 meter fra lejligheden, og her kan I benytte et hav af specialbutikker og supermarkeder. Nymose og Gentofte sø ligger inde for få km og der er heller ikke langt til hverken busstoppested eller S-toget, og I kan derfor komme hurtigt til centrum af København.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Gladsaxe kommune - klik her for mere info...