Rapportér

Lejlighed til salg, Søborg, Buddingevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1400960
  • Lejlighed
  • 47 m2
  • 1.385.000 kroner
  • 70.000 Kroner
  • D
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
BoligOne
Erik Berg
tlf: 40 30 40 75
erb@boligone.dk

Flot 2 værelses lejlighed med sydvendt altan

Det er med stor fornøjelse, at BoligOne kan præsentere denne skønne og funktionelle
2 værelses lejlighed på 47 m2 med dejlig lukket altan.

Lejligheden fremstår meget lys og byder på en rigtig god indretning, hvor kvadratmeterne er udnyttet optimalt. Fra hoveddøren træder man ind i en entré med indbyggede skabe og plads til overtøj og sko. I forlængelse af entréen er et flot hvidt køkken med keramisk komfur, emhætte, køle-/fryseskab og opvaskemaskine. Fra køkkenet er der åben forbindelse til den lyse stue som nemt kan indrettes med både spise- og sofaarrangement. Fra stuen er der udgang til en dejlig lys sydvendt altan med skydevinduer, hvor både eftermiddage og aftenener kan nydes i hyggelige uforstyrret omgivelser. Fra stuen har man endvidere adgang til en lille fordelingsgang, der giver adgang til et pænt flisebadeværelse med separat bruseniche, samt til et soveværelse med indbyggede skabe.

Lejligheden ligger som en af de mest optimale i ejendommen, da den er placeret som den bagerste lejlighed og dermed er den helt uforstyrret og helt tilbagetrukket fra Buddingevej. Til ejendommen er der tilhørende brugsret til kælderrum, samt fælles faciliteter som vaskeri og tørrerum, samt et grønt fællesareal med grill, samt borde og bænke. Foran ejendommen har man endvidere adgang til fælles cykelskur og stor fælles parkeringsplads.

Lejligheden er centralt beliggende kun få minutter fra Buddinge S-togsstation med direkte forbindelse til København, samt indtil flere gode busforbindelser til bl.a. Lyngby og DTU. Der er endvidere kort afstand til flere gode indkøbsmuligheder.

Ejendommen er fra 1971 og har løbende gennemført diverse forbedringer, ejendommen har bl.a. fået nyt tag i 2008 og har for nogle år siden fået skiftet alle hoveddøre. I løbet af foråret 2019 bliver der udskiftet faldstammer og rør i hele ejendommen.

Kodeordene er - Central beliggenhed, lys og velholdt lejlighed - bør absolut opleves.

Book en fremvisning eller kom til åbent hus... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Gladsaxe kommune - klik her for mere info...