Rapportér

Lejlighed til salg, Roskilde, Ejboparken

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1295384
  • Lejlighed
  • 78 m2
  • 3
  • 1.750.000 kroner

velholdt 3v’er med altan i roskilde

på ejboparken 75 i roskilde kan i overtage nøglerne til denne treværelses lejlighed, der kan bryste sig af både en god planløsning, et nyere badeværelse samt en pragtfuld altan.

i bosætter jer centralt i forhold til motorvejen og hovedvejen ind til roskilde centrum. i nærområdet er der mange legepladser og børnefamilier samt få hundrede meter til hyrdehøj skov. i får ligeledes kort afstand til hverdagens fornødenheder såsom skole, daginstitution, sportsfaciliteter, offentlig transport og indkøbsmuligheder.

boligen er placeret på første sal og har ingen synlige radiatorer, da der er loftvarme. i kan se frem til et velholdt hjem, for i 2018 blev badeværelset fuldt renoveret med ny rørføring, og samtidig blev trægulvene slebet og lakeret, mens dørene fik professionel spraymaling.

køkkenet fremstår også i pæn stand, da træbordpladen fik samme behandling som gulvene. hjemmekokken har optimale betingelser for at trylle ved gryderne på induktionskogezonen, og så slipper i endda for turen på vaskeriet, da der kan installeres en praktisk vaskemaskine i køkkenet.

de resterende kvadratmeter udgøres af to indretningsvenlige værelser, der deles om det elegante badeværelse med en bruseniche. afslutningsvis mangler i blot at opleve den hyggelige stue, der snildt kan arrangeres med en spisesektion og et komfortabelt sofaarrangement. fra stuen er der direkte udgang til altanen, hvor i kan anbringe cafémøbler, så i sidder behageligt og skuer ud over det grønne areal.

bilen parkeres på pladsen nedenfor bygningen, hvor der er fine forhold. derudover får i brugsret til et kælderrum til opbevaring og kan ansøge om et større ét af slagsen, hvis behovet opstår. omkring blokkene er der skønne fællesområder med nydelige blomsterbede, bordebænkesæt, legeplads, overdækket flisebelægning samt et skur til vasketøjstørring i det fri. vedligeholdelsen af alt dette indgår i foreningens ejerudgifter, hvilket ydermere indbefatter storskraldsordning, affaldssortering og snerydning.

bestil en fremvisning.

Denne bolig ligger i Roskilde kommune - klik her for mere info...