Rapportér

Lejlighed til salg, Hvidovre, Næsborgvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1394248
  • Lejlighed
  • 73 m2
  • 3
  • 2.050.000 kroner
  • 105.000 Kroner
  • D
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

73 m2 lejlighed til salg i 2650 Hvidovre

Lys og indbydende 3-værelses lejlighed på 73 kvm beliggende i eftertragtet bebyggelse centralt i Hvidovre.

Boligen befinder sig på 1. sal i en sund ejerforening med gode parkeringsforhold og legeplads lige udenfor opgangen. Der er fin udsigt til grønt areal fra lejligheden. Der er vedtaget at vinduerne skal skiftes og der skal opsættes altan ud mod det grønne område.

Lejligheden fremstår velholdt, indflytningsklar og indbydende bl.a. med pæne gulve og en fin planløsning til både enlige, par og små familier.

Ejendommen har gode fælles faciliteter med stort fællesvaskeri, cykelkælder, beboerlokale og dejlige grønne fællesarealer med borde og bænke, der bl.a. støder op til Vigerslevparken.

Boligen indeholder:
Rummelig entre. Skøn, lys stue, som kan indrettes med sofagruppe i den ene ende og spisebord i den anden ende. Køkken med lyse elementer, god skabsplads og lille spiseplads. Lyst og rummeligt soveværelse. Godt værelse. Lyst, renoveret badeværelse med separat bruseniche med glasafskærmning. Pæne parketgulve i stue, køkken, entre og værelser.

Beliggenhed:
Særdeles attraktiv beliggenhed nær Vigerslevparken og centralt i Hvidovre tæt på alle tænkelige behov. Gå til busstoppested og Hvidovre Butikstorv, løb en tur i parkens indbydende grønne terræn med masser af stier - eller tag cyklen til S-toget, Bakkeskoven, biblioteket og svømmehallen.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Hvidovre kommune - klik her for mere info...