Rapportér

Lejlighed til salg, Hvidovre, Næsborgvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1284290
  • Lejlighed
  • 58 m2
  • 3
  • 1.650.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...
Lokalbolig Hvidovre ApS
Lokalbolig Hvidovre ApS
tlf: 36 48 15 55
hvidovre@lokalbolig.dk

velindrettet 3v’er i hvidovre

vi udbyder her en treværelses lejlighed, der har en attraktiv beliggenhed i hvidovre. lejligheden er placeret på anden sal i en nydelig, gul murstensbygning fra 1966 med fine, hvide vinduer. lejligheden har et godt udnyttet grundareal, og den fremstår lys og indbydende. foran lejlighedskomplekset er der en hyggelig legeplads, og man befinder sig i gåafstand til bymiljø.

inden døre finder man fin skabsplads i entréen, der leder mod flere af boligens rum. lejligheden er flot sammenhængene med ens gulve alle vegne, på nær i badeværelset. mod venstre finder man den dejlige stue, der er sydvestvendt, og som kan bryste sig af nogle gode vinduespartier, hvorfor man får et optimalt lysindfald. herfra er der adgang til det første, gode værelse, mens det andet er placeret til højre for entréen.

sidstnævnte værelse kan eksempelvis udnyttes som spisestue hos det unge par eller seniorerne - herfra er der nemlig direkte adgang til køkkenet. køkkenet emmer af fransk landkøkken med de pæne, hvide fyldningslåger, og udformningen som et u giver rum til godt med skabsplads og opvaskemaskine. på badeværelset gemmer der sig klassiske, hvide fliser, en bruseniche og ikke mindst plads til egne vaskefaciliteter.

området byder på en vidunderlig blanding af bymiljø og natur. lige øst for ejendommen ligger der naturskønne omgivelser i form af harrestup å og vigerslevparken, mens både handlemuligheder og specialforretninger ligger inden for gåafstand. man kan køre i bil til københavn på under 20 minutter, og ellers ligger vigerslev alle station kun en cykeltur væk, hvorfra der er mange afgange mod københavn.

er din interesse vækket? ring til os og få en fremvisning.

Denne bolig ligger i Hvidovre kommune - klik her for mere info...