Rapportér

Lejlighed til salg, Hvidovre, Gammel Køge Landevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1281450
  • Lejlighed
  • 43 m2
  • 1
  • 1.395.000 kroner

fin 2v’er med kig til vigerslevparken i hvidovre

hvis dit næste hjem skal være en særdeles velindrettet toværelses lejlighed, så bør du se nærmere på denne fine én af slagsen i hvidovre. oveni får du også en god altan med kig til vigerslevparken og byens hustage.

fra adressen på gammel køge landevej 220a er der ikke langt til hverken busforbindelse, indkøbsmuligheder eller s-toget på åmarken st., ligesom du kan fryde dig over den nemme adgang til indre by og et væld af rekreative områder i førnævnte vigerslevparken og lodsparken.

du overtager en utrolig flot og meget velholdt bolig, der er placeret på anden sal af en nydelig og klassisk rødstensejendom fra 1961 med hvide døre og vinduespartier. ved ankomst til hoveddøren åbner du op til entréen med et højt, indbygget skabsarrangement til overtøj og sko. på modsatte side venter det enkle badeværelse i monokrom stil med et bruseafsnit og sort interiør med en hvid håndvask.

resten af lejligheden er dedikeret til et mindre værelse samt det tidløse køkken med opbevaringsmuligheder i de forskellige skabe og skuffer med lyse fronter, således bordpladen er fri til madlavning. her er desuden alle nødvendige hvidevarer - deriblandt en opvaskemaskine. køkkenet munder ud i et areal, der egner sig perfekt til et spisebord.

slutteligt mangler du blot at udforske den skønne stue, som kan indrettes med en blød sofa, fjernsyn på væggen og måske et mindre skrivebord. i de lune måneder åbner du døren fra stuen ud til altanen, hvor du kan stille et cafésæt og hænge altankasser. herfra har du en dejlig udsigt over til parken, hvor harrestup å slænger sig forbi.

lyder det som et kommende hjem for dig? kontakt os for en fremvisning.

Denne bolig ligger i Hvidovre kommune - klik her for mere info...