Rapportér

Lejlighed til salg, Holte, Rudershøj

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1322325
  • Lejlighed
  • 84 m2
  • 2
  • 3.750.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger.
Ikke angivet
LokalBolig Holte
tlf: 45822800
rudersdal@lokalbolig.dk

toværelseslejlighed lige ved rude skov

er i på udkig efter et dejligt sted at bo i holte? så skal i vende blikket mod denne charmerende og indflytningsklare toværelseslejlighed. ejendommen fra 1987 fremstår lys overalt, egner sig perfekt som ældrebolig og udenfor får i fornøjelsen af en skøn, sydvendt terrasse ud mod et grønt område.

i overtager en velholdt bolig, som løbende er moderniseret – herunder med en markise fra 2016. i samme omgang blev væksthuset filset, alle andre vægge spartlet, filtet og malet, gulvene afhøvlet og sæbebehandlet, og der kom også et nyt køkken og badeværelse med elementer fra vordingborg køkkenet. 2018 bød på et teknik-/garderobeskab i entréen samt en skydedør mellem stue og soveværelse.

indenfor hersker der en utrolig behagelig atmosfære overalt. hjemmets omdrejningspunkt bliver hurtigt det indbydende opholdsmiljø, der er udført i forskudt niveau med køkken-alrum og stue i åben forbindelse. vordingborg plus-køkkenet præsenterer sig moderne med satin grey fronter, og det er tilmed udstyret med et liebherr-køleskab, en 90 centimeter induktionskogezone fra siemens og et avintage-vinkøleskab. i alrummet er der et disponibelt rum og fint med plads til et spiseafsnit, mens stuen fremstår pæn og indretningsvenlig. fra stuen har i både en flot udsigt til omgivelserne samt adgang til et skønt væksthus med gulvvarme, hvor i let kan etablere en hyggekrog. boligen rummer desuden et opdelt toilet med gulvvarme og et badeværelse med bruseniche og badekar samt vaskesøjle. begge badeværelser har marmorfliser på væggene og gulvene, blev i 2018, beklædt med hård brændt keramisk stentøj.


ligesom der er et herligt soveværelse. ønsker i et ekstra værelse, er dette tilmed muligt.

glæd jer til at nyde sommerhalvåret på terrassen, hvorfra i får et fantastisk vue til fællesarealet med egen sø og flere rododendroner, mens prikken over i’et er nærheden til rude skov som kan tilgås via aflåst låge fra den private vej. til ejendommen hører desuden privat parkering, en carport og et kælderrum.

i kommer til at bo roligt på en blind vej med kort afstand til indkøb, busser og holte station med s-togsforbindelse mod københavn.

book en fremvisning.

Denne bolig ligger i Rudersdal kommune - klik her for mere info...