Rapportér

Lejlighed til salg, Hedehusene, Birkevang

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1310162
  • Lejlighed
  • 2.400.000 kroner

rækkehus på lukket vej med stisystem til skole

hvis i drømmer om et nyt hjem med hyggelige og trygge rammer både ude og inde samt nærhed til skole og andre børnevenlige faciliteter, så er dette etplansrækkehus i fløng et godt bud.

i finder ejendommen på en lukket villavej, hvorfor i kan se frem til en rolig beliggenhed og fine stisystemer. den indvendige bolig byder på en god planløsning, hvor i bliver budt indenfor af en entré, hvorfra beboelsens rum har udspring. særligt stuen imponerer i kraft af den nyere tilbygning fra 2004 med herlige ovenlysvinduer. herinde får i altså et fantastisk lysindfald, og så har i også adgang til det overdækkede terrassemiljø. der kan ligeledes snildt etableres en separat spise- og opholdsafdeling, hvor brændeovnen bidrager med en stemningsfuld atmosfære.

kvik-køkkenet fra 2012 fremstår lyst med hvide skabs- og skuffefronter, og der er en integreret spiseplads til hverdagens hurtige måltider. den smarte udførelse gør det endvidere bekvemt at være flere kokke om at tilberede middagen.

familien kan fordele sig over tre værelser, og så får i både et pænt gæstetoilet samt et badeværelse, hvor der kan monteres vaskefaciliteter.

foruden det skønne terrassemiljø kan i også glæde jer til den fine have, hvor børnene kan lege ude. bilen kan ligeledes parkeres i carporten, hvorfra i kan tilgå et praktisk skur.

fra den lukkede vej har i adgang til stisystemer til både skole, indkøb og sportsfaciliteter, hvoraf sidstnævnte byder på en fodboldbane, svømmehal samt en idrætshal. derudover har i gåafstand til fløngskoven, hvor i finder et hyggeligt shelter med bålplads og en lille sø. en kort køretur bringer jer til hedehusenes faciliteter, som blandt andet inkluderer hedelands rekreative områder med veterantogbane, hestehold, bmx-bane, amfiteater, golfbane samt togstationen, med kun 22 min. til kbh.

kontakt os allerede i dag og book en fremvisning.

Denne bolig ligger i Høje Taastrup kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Hedehusene