Rapportér

Lejlighed til salg, Glostrup, Sofielundsvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1429765
  • Lejlighed
  • 1.295.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Lokalbolig Glostrup
Lokalbolig Glostrup
tlf: 43 90 26 00
Glostrup@lokalbolig.dk

veldisponeret 2v’er centralt i glostrup

nu har du muligheden for at erhverve dig en flot, veldisponeret toværelseslejlighed med en central og attraktiv beliggenhed i glostrup. din lyse, charmerende bolig ligger blot få minutters gang fra glostrup station, og så kan du glæde dig over en velfungerende ejerforening, velkommen til sofielundsvej 10b.

allerede udefra imponerer ejendommen fra 1950 med sin indbydende facade, og indenfor bliver du budt velkommen i en fiks, lille entré, hvorfra lejligheden folder sig ud. det u-formede køkken har hvide fronter og rigelig med skabsplads til dine remedier, og så bidrager det velplacerede vindue med en skøn udsigt til omgivelserne. stuen er hjemlig og hyggelig med skråvægge, der sørger for spændende indretningsmuligheder, og du får dig snildt etableret med både et komfortabelt sofahjørne samt et spisebord. soveværelset tilgås fra stuen, og her er samme dejlige atmosfære, som i resten af hjemmet. boligen afsluttes med et badeværelse, hvor hver en kvadratmeter er udnyttet, mens ovenlysvinduet sætter prikken over i’et ved at trække sollyset ind.

udenfor finder du grønne fællesarealer, hvor det er muligt at nyde sommersolen omgivet af træer og buske, der skærmer af, så området bliver en lille grøn oase midt i byen.

du bosætter dig med kort afstand til et varieret udvalg af dagligvarebutikker, ligesom glostrup shoppingcenter ligger nær hjemmet, og så er der et fristende udvalg af spisesteder og takeaways i nærheden. der er heller ikke langt til det rekreative område ved vestskoven, som kan nås på cykel, og skal du videre ud i landet tilbagelægges afstanden til motorvejen på få minutter i bil.

er det dig, der skal flytte ind? kontakt os for en fremvisning!

Denne bolig ligger i Glostrup kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Glostrup