Rapportér

Lejlighed til salg, Gentofte, Jægersborgvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1358702
  • Lejlighed
  • 104 m2
  • 5
  • 2.345.000 kroner
  • 120.000 Kroner
  • E

104 m2 lejlighed til salg i 2820 Gentofte

Til istandsættelse er den altså ..., men til gengæld får man en dejlig stor, lys og rummelig 104 kvm. 5-værelses med stor overdækket og solrig vestvendt altan for en absolut rimelig penge i vel- og vedligeholdte "Jægerhaven", og dét i den bedste af ejerforeningens 3 blokke. Centralt beliggende er den, og trafikken kan også høres, men til gengæld får man godt med kvadratmeter, stor altan, en helt igennem ideelt ruminddelt bolig, hvor der fra entréen er adgang til alle lejlighedens rum, og så er her et grønt havemiljø med legende børn, bænke, borde og hyggelig nabosnak. Og så er alle de nødvendige faciliteter også ret så tæt på. Løbeturene kan nydes og/eller overstås i naturskønne Ermelunden, og for de friske, videre ud i Jægersborg Dyrehave og en tur rundt om Eremitageslottet. "Lige om hjørnet" fra Jægersborg St. kommer man hurtigt til og fra København, ligesom man i bil er hurtigt på motorvejen. Der er heller ikke langt til gode indkøbsmuligheder, og på Hovedgaderne i Lyngby og Gentofte, på Jægersborg Allé i Charlottenlund, og på Strandvejen i Hellerup, er der et pulserende café-liv, et mekka af spændende forretninger, og lækre specialbutikker. Og efter en kort tur i bil, eller måske på cykel, kan du lufte hunden i "snor-fri"-Bernstorff Park, eller bade på stranden ved Bellevue. Og nær daginstitutioner, skoler, og sports- og fritidsaktiviteter er det også.

Ejendommen "Jægerhaven" er opført i 1949 i tidstypisk stil inspireret af funktionalismens enkle udtryk og fokus på lys og høj udnyttelsesgrad - en tendens der startede tilbage i 1930'erne og prægede byggestilen langt op i tiden, og gør det stadig. Forkortelsen funkis (fra svensk) opstod omkring tiden for Stockholmsudstillingen i 1930, der for alvor introducerede modernismen og heraf funktionalismen. Inspirationen til byggestilen i Jægerhaven er tydeligvis hentet fra Kay Fisker's og C. F. Møller's Vestersøhus på Vester Søgade ved Skt. Jørgens Sø, der betragtes som et af dansk funktionalismes væsentligste værker, og byggeriet blev stildannende og prægede en række bygninger i den efterfølgende periode. Ejerforeningen består af 3 blokke med 14 opgange (nr. 102-128) og i alt 85 ejerlejligheder. Den er veldrevet af ejerforening, administrator, vicevært mv., og fremstår meget vel- og vedligeholdt og løbende renoveret med pæne gule murstensfacader, karakteristiske altanpartier, hvidrammede termoruder og -altandøre, samt pæne indgangs- og opgangspartier med affaldsskakt. Ejendommen har fjernvarme og YouSee-kabel-TV med telefoni-, bredbånds- og kanal-tillægspakker, og så er der brugsret til fællesvaskeri, tørrerum og cykel- og barnevognsrum samt kælderrum. På ejendommens fællesarealer er der parkeringsmulighed, og også mulighed for garageleje. Herudover er husdyrhold og udlejning tilladt med visse begrænsninger. Og så er lejlighedens andel af fælleslån for tidligere gennemførte renoveringer indfriet af sælger.

Boligen indeholder stor, rummelig og lettere møblérbar entré med god plads til overtøjet og skoene, og et garderobeskabsrum er der også, og fra entréen er der adgang til alle lejlighedens rum. Entréen kan sammenlægges med det gamle køkken og det mindre børne-, gæste- eller arbejdsværelse, således at åbet køkken/alrum opstår. Godt stort soveværelse med fransk altan, adgang til eget garderoberum, og plads til både stor dobbeltseng, et arbejdsbord, og lang skabsvæg, hvis det skulle være påkrævet. Gammelt badeværelse, der vil kunne udvides med føromtalte garderoberum. Stor lys og eventuelt kombinerede spise- og opholdsstue med stort karnap-vinduesparti, flot lysindfald, og udgang til den store overdækkede og solrige vestvendte altan med kig til det grønne havemiljø. Spisestue, alternativt separat soveværelse. Og så yderligere et godt værelse. En absolut seværdig og rummelig bolig, der er ideel til både parret eller den enlige med eller uden barn/børn, og dét til en rimelig penge, men istandsættes ..., det skal den altså.

RobinHus er ikke bare en anden mægler - det er en anden måde. Vi sælger din bolig, og du sælger dit hjem - ingen kender det bedre end dig, og det er derfor helt naturligt at du viser frem, og vi klare alt andet. DU ÅBNER DØREN - VI LUKKER SALGET. Bestil en vurdering på 40400144.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Gentofte kommune - klik her for mere info...